MURAT HALUK ÖNCEL

MURAT HALUK ÖNCEL

Tüm Makaleleri

Bildiklerimizi Hatırlayarak Anlatacağız…

Sevgili okurlar sağ olun inanılmaz tepkiler alıyorum, sesiniz olduğumun farkındayım. Biraz daha Aziz abi ve tayfası ile ilgili anlatımları yapacağım.

Gerçekler Acıdır

Bir önceki köşe yazımda “Mücadelemiz sürecek Aziz Abi “ köşe yazıma inanılmaz telefonlar geldi. İnanılmaz mesajlar yağdı diyebilirim.

Mücadelemiz sürecek Aziz abi

Geçen hafta İzmir Bayraklı bölgesinde çıkan orman yangınları ve arkasından henüz 10 gün geçmemişken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile orman vasfından bu bölgelerin çıkarılması kabul edilebilir bir duru...

Neden mi istifa ettim ?

“CHP Eski Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi, Murat Haluk Öncel yaptığı açıklamayla partinin adaylık kararını eleştirerek istifa ettiğini duyurdu.”

Nankör vefa bile bile

“Yılana bal yedirsen de, döner seni mutlaka sokar”, ne acayip bir tecrübe deyimi! İyilik yapıp iyiliğin karşısında yılan nankörlüğünü yaşamayan sanırım içinizde yoktur.

Adaletin bu mu dünya?

Duyduk duymadık demeyin… Vatana millete hayırlı olsun, cicişler duysun, didişler duysun Dilan Polat‘ınız serbest bırakılmış.

Ciğerimiz İzmir yandı

AFAD'dan 16/08/2024 saat 17.52’de SMS mesajı aldım. Sanırım herkese gönderilen bir mesajdı! Mesajı noktasına virgülüne dokunmadan paylaşıyorum;

“Tırşikçi”ler sustu

Arkadaş ne tırşikçi çokmuş bu ülkede! İnanın ki umduğumdan da fazla çıktı! İki gündür telefonum susmadı.

“Tırşikçi” ler

Anadolu'da kullanılan "Tırşikçi" terimi, geleneksel bir yemek olan "Tırşik" ten türemiş olmasına rağmen, güç odaklarına yanaşan, yağcı ve yalaka kişileri tanımlamak içinde kullanılır.

Susmayın inanın sesimizi duyan var…

Elektrik akımına kapılıp vefat eden iki vatandaşımız için tüm sanıklar adli kontrol şartı ile serbest kalmışlar. Kalabilirler. Hukuk buna karar veriyor.

Yandex.Metrica