Koç Burcu ; Yeni insanlarla tanışabilir yeni ilişkiye başlayabilirsiniz. Partnerinize ya da sevdiklerinize para harcayabilirsiniz. Ayrıca kendinizi çok pozitif hissedebilirsiniz. Bakım yaptırmak saç kestirmek iyi gelebilir.

Boğa Burcu ; Beklediğiniz söyleşmeler onaylanıyor. İş tekliflerinden olumlu sonuçlar dönüyor. Almak istediğiniz evi, arabayı alıyorsunuz ya da yapmak istediğiniz yatırımları yapıyorsunuz.

İkizler Burcu ; İkili ilişkilerde olumlu bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak yeni eğitimler almak, yeni yerleş keşfetmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu ; Kapalı kapılar açılıyor sırlar ortaya çıkıyor hayatınızda gizli saklı hiçbir şey kalmayacak. Ayrıca sağlık problemleriniz varsa iyileşme sürecine girmiş olabilirsiniz.

Aslan Burcu ; Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler devam ederken sosyal çevrenizle ilgili büyüme, sosyal çevrenizle birlikte yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz. Bu ara biraz gerginlikler de olabilir. Sakin kalmaya çalışın.

Başak Burcu ; Kariyer ve hedeflerinize adım adım yaklaşıyorsunuz. Öfkeli hissedebilirsiniz kendinizi özellikle geçmişinizi sorgularken kendinize kızabilirsiniz. Yazı çalışması yaparak geçmişi kapatmaya ve  kendinize yeni hedefler koymaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu ; Bugun sakarlıklar söz konusu olabilir dikkat etmelisiniz. Yeni eğitimlere başlamak ya da şehir dışı planları yapmak için harika bir gün. Sevdiklerinizle uzaklara seyahat edebilirsiniz.

Akrep Burcu ; Geçmişten gelen bir durum olumlu sonuçlanabilir. Ayrıca beklediğiniz para gelebilir. Kariyerinizle ilgili rakiplerinizle ya da patronunuzla işle ilgili tartışma içine girebilirsiniz. Bugun biraz gergin olabilirsiniz.

Yay Burcu ; Hala hayatınızda kimse yok ise bu ay yeni bir ilişki sizi bekliyor. İkili ilişkilerde oldukça şanslısınız ayrıca mevcut ilişkinizle ilgili de olumlu gelişmeler süprizler yaşanabilir.

Oğlak Burcu ; Çalışma hayatınız oldukça yoğun geçiyor ve ilk defa bu durumdan sıkılabilirsiniz sosyalleşmek sevdiklerinizle vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz. Biraz sisteminizi kurmanız gerekmekte ondan sonra daha rahat edeceksiniz.

Kova Burcu ; Maddi kaygılarınız olabilir, ikili ilişkilerde biraz gerginlikler yaşanabilinir. Hobilerinize yönelmelisiniz. Toplantılarınız olumlu geçebilir ve bu sizin azminizi arttırabilir.

Balık Burcu ; Çalışma hayatınızdan ya da rutinlerinizden sıkılmış olabilirsiniz. Yakın çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kısa seyahatler ya da taşınma düşünceleri olabilir. Acele karar vermemelisiniz.