Koç Burcu ; Ticari konularda söylediklerinize, vaadlerinize dikkat edin. Yapamayacağınız vaadlerde bulunmayın.

Boğa Burcu ; Kendinizle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüz ya da ev dekorasyon değişimi olabilir.

İkizler Burcu ; Beklediğiniz haber varsa ya da yeni birşeyler üretmek istiyorsanız tam zamanı hayatınız olumlu anlamda şekilleniyor. Yapmak istediklerinizi yapmanız için evren sizi destekliyor.

Yengeç Burcu ; Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Ekip çalışması ile beraber harika bir proje çıkarabilirsiniz. Kendinizi önemsediğiniz özgüveninizin yerine geldiği bir döneme giriyorsunuz.

Aslan Burcu ; Kariyenizle ilgili beklediğiniz imzalar atılmak üzere doğru kararlar verdiniz ve şimdi bunları harekete geçirme zamanı zirve sizi bekliyor.

Başak Burcu ; Kariyerinizin sizdeki önemini sorgulayacağınız bir gündesiniz. Yeni eğitimler alabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz.

Terazi Burcu ; Partnerlerinizle  ya da sevdiklerinizle beraber kısa seyahatler düzenlemek isteyebilirsiniz. Bel, boyun bölgenize dikkat.

Akrep Burcu ; Duygu karmaşası yaşayabilirsiniz. Yeni başlamak istediğiniz konularda aceleci olmayınız. Attığınız imzalara dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu ; Kendinizi çalışma hayatına adapte etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Şanslı bir güne hazırlanıyorsunuz. Kararlarınızdan vazgeçmeyin.

Oğlak Burcu ; Üçüncü kişilere dikkat etmelisiniz. Ayrıca maddi konulara varsa dava konularınıza dikkat etmelisiniz. Tarihleri kaçırmamaya özen göstermelisiniz.

Kova Burcu ; Kendi statünüzde olmayan insanlara laf anlatmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Maddi kazançlara biraz dikkat etmelisiniz. Yeni hobiler hayatınıza katabilirsiniz. İletişim ile ilgili pürüzlere dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu ; Aşırı hassas ve alıngan olabilirsiniz. Sulardan geçen enfeksiyonlara dikkat etmelisiniz. Ailenize vakit ayırmayı unutmamalısınız.