Koç Burcu ; Sosyal çevrenizle ilgili problem olabilir. Duygusal davranmaya çalışabilirsiniz. Her şeye yetişmeye çalışmayın hızınızı biraz azaltın. Sağlık konularına dikkat.

Boğa Burcu ; İlişkilerle ilgili zorluklar kararsızlıklar yeni başlangıçlar ya da bitişler olabilir. Kariyerinizle ilgili fikirler üretmekte zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu ; Bugünün en şanslısı sizsiniz. Beklediğiniz haberler gelebilir. Mevcut ilişkinizdeki problemleri çözme zamanınız geldi.

Yengeç Burcu ; İçe dönmüş olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili stresli  zamanlarınız olabilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Doğru seçim yaptığınıza emin olmalısınız.

Aslan Burcu ; Gelirden fazla giderlere para harcamış olabilirsiniz. Kredi çekmek ya da başka kazanç alternatifleri bulmanız gerekebilir.

Başak Burcu ; Kafanızın içindeki sular durulmuyor özellikle ikili iletişim yada ortaklarla ilgili konularda takıntılarınız çok fazla oldukça da hassassınız. Biraz odaklanmaya çalışın.

Terazi Burcu ; Bugün tembellik gününüz hareket etmek istemeyeceksiniz. Girdiğiniz ortamlarda biraz enerjiniz düşebilir.  Yalnız vakit geçirmek bugün sizin için daha iyi olabilir.

Akrep Burcu ; Almak istediğiniz evi alma ya da satmak istediğiniz evi satma zamanı geldi. Bu alanda oldukça şanslı ve başarılısınız.

Yay Burcu ; Dostlarınızın size ihtiyacı var onlara manevi destek olmak için yanlarında olmanız gerekebilir. Beklenmedik şans ve para da kapınızda.

Oğlak Burcu ; Çalışma arkadaşlarınızla doğru iletişim kurararak bazı zor işlerin üstesinden gelmiş olabilirsiniz. Siz gene de duyduğunuz bilgileri araştırmadan harekete geçmeyin.

Kova Burcu ; Bugun biraz duygu karmaşası içinde olabilirsiniz. Aklınızın yolundan gitmek isterken biraz duygularınızı dinlemeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızda manevi destek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu ; Rüyalarınızı mutlaka kaydedin haberci rüyalar görebilirsiniz. Ayrıca meditasyon enerjiniz çok yüksek ritüeller yapıp hayatınıza çekmek istediğiniz enerjiyi kolaylıkla çekebilirsiniz.