3 Haziran'da, altı gezegenin gökyüzünde hizalanmasına tanık olmanızı sağlayacak bir gezegen hizalaması olacak. "Gezegen geçit töreni" olarak bilinen bu göksel etkinlikte Merkür, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptün muhteşem bir gösteriyle sıralanacak. Bu nadir görülen bir astronomik olgudur.

Burç Yorumları

Koç Burcu ; Maddi harcamalarınız ile ilgili düzensizlikler olabilir. Gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Biraz mali bütçenize dikkat etmelisiniz. Kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

Boğa Burcu ; Bugun önceliğiniz kendiniz yoğun bir iş temposu içine girebilirsiniz ama kendinizi ihmal etmemeli önceliklerinizi doğru sıralamalısınız sağlığınızı aksatmamalısınız.

İkizler Burcu ; Haftaya mutlu pozitif başlayanlardansınız. Yorgunluklar, kırgınlıklar, bekleyişler son buluyor artık şans sizden yana. Önce kariyeriniz iyileşmeye başlıyor.

Yengeç Burcu ; Sakladığınız durumlar ya da sizden saklanan durumlar ortaya çıkabilir. Gizli işler gizli ilişkiler gün yüzüne çıkıyor. Ayrıca geçmişten gelen sizi mutlu edecek bir durumla da karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu ; Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler olmak üzere ama bunun yanı sıra ufak krizler de olabilir bunları iyi yönetmelisiniz. Özellikle kariyer ve aşk hayatınızla ilgili şanslı döneme giriyorsunuz. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

Başak Burcu ; Yarım kalan seyahat planlarınız olabilir. Taşınma ya da tadilat durumları aklınızda olabilir. Bu dönemde taşınmalar ya da ev tadilat dekorasyon değişimleri iyi gelecektir. Evrak işlerinize dikkat edin. Gecikmiş ödemeleriniz olabilir.

Terazi Burcu ; Eşinizin ya da ortağınızın gelirleri gündemde olabilir. Mahkeme işleriniz varsa bunlarla ilgili olumlu sonuçlar söz konusu. İyi bir uzlaştırmacı olup küsleri barıştırabilirsiniz.

Akrep Burcu ; Kendinizi görmezden geleceğiniz bir gün, tüm enerjinizi işinize ya da başkalarının işlerine ayırabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca kendinizi ihmal etmemelisiniz. İştahınız açılabilir.

Yay Burcu ; Çalışma hayatına kendinizi kaptırdığınız bir dönemdesiniz. İşleriniz ard arda geliyor ve yetişmekte zorlanabilirsiniz. Bu kadar sıkıntıya gelemediğiniz için zorlanabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu ; Yakın çevrenizden beklediğiniz ilgiyi göremiyor olabilirsiniz. Bu sizi mutsuzlaştırmasın bazı dostluklarınızın değişmesinin vakti geldiğini görmüş oluyorsunuz. İş ve kariyer alanındaki başarınız gitgide artıyor. Sağlık konularına biraz dikkat ayrıca iştahınızda artabilir.

Kova Burcu ; Hobileriniz, çocuklarınız ya da parneriniz ön planda olabilir. Ufak bir kriz durumu söz konusu olabilir ama kriz yönetiminde başarılı olursanız öngörünüzle doğru karar verirseniz şans sizden yana olucak. Enerjiniz gittikçe yükseliyor.

Balık Burcu ; Beklediğiniz iş teklifleri olumlu sonuçlanabilir. Sağlık problemleriniz varsa iyiye gidiyor olabilir. Depresif duygu durumlarından çıkmak üzeresiniz. Hayatınıza olumlama cümlelerini katmaya çalışın ayrıca kendinize güveninizi tekrar kazanmalısınız.