DEÜ, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde 9 altın, 2 bronz madalya kazanarak İzmir’in gururu oldu. Öğrenciler yaratıcılıklarıyla göz doldurdu.
İzmir’in gastronomik değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen İzmir Gastro Fest, bu yıl "Gıda Egemenliği" temasıyla büyük ilgi gördü. Festival, şefler ve...
16-17 Kasım tarihlerinde 10. kez düzenlenecek Milas Zeytin Hasat Şenliği, ünlü şeflerin katılımıyla gastronomi tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.
Egebeta Urla Bazaar'da ilk kez düzenlenen Türkiye Pizza Şampiyonası'nda 32 pizza şefi birincilik için hünerlerini sergiledi.
Kütahya Belediyesi'nin düzenlediği 1. Kütahya Gastronomi Yarışması'nın final etabı, zengin yöresel lezzetlerin tanıtıldığı bir etkinlik oldu.
İzmir ve Ege Bölgesi'nin gastronomi alanındaki potansiyelini ön plana çıkaran İzmir Gastro Fest, 3 Kasım’da 7. kez gerçekleşecek.
Türkiye'nin ilk Pizza Şampiyonası, 19 Ekim'de İzmir Urla’da düzenlenecek. Ünlü şefler, akrobatik gösteriler ve eşsiz lezzetler ile unutulmaz bir gastronomi...
Fethiye'de düzenlenen 2. Uluslararası Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, mahalleler arası yemek yarışmasıyla sona erdi. Festivalde eğlence dolu anlar yaşandı.
Hem Türkiye’den hem de Yunanistan’dan şefler, akademisyenler ve gazeteciler bu festivalde buluşuyor. Fethiye’nin eşsiz Akdeniz lezzetleriyle kültür ve dostluk bir...
Çanakkale'nin Kalkım Beldesi'ndeki Agonya Ovası, eşsiz aromalı Kapya biberi ile dikkat çekiyor. Bölge, coğrafi işaretle tescillenmeyi bekliyor.
Türk mutfağı, gastronomi turizminin yükselişiyle dünya sahnesinde parlıyor. Geleneksel lezzetlerimiz, uluslararası alanda büyük ilgi görüyor.
İzmir'in coğrafi işaretli 35 lezzetiyle şehri keşfedin! Boyozdan kumruya, Sakız Enginarı'ndan Kemalpaşa Tatlısı'na, eşsiz tatlar sizi bekliyor.