Kirpiklerinizin doğru maskara ile nasıl dönüşeceğini keşfedin. Farklı fırça tipleri ve formüller ile ifadenizi nasıl değiştirebileceğinizi öğrenin.

Güçlü etkili olması

Kirpikleriniz normal boyutta olmasına rağmen güçsüz görünüyorsa, tombul kıl fırçalı maskaralar size yardımcı olabilir. Bu tip fırçalar, kirpiklere daha fazla hacim ve yoğunluk kazandırarak gözleri belirginleştirir. Tombul kıl fırçalar genellikle daha fazla ürünü kirpiklere bulaştırır, böylece daha etkili bir sonuç elde etmenize yardımcı olabilir. Kirpiklerinizin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak için doğru fırça tipini seçmek önemlidir.

Maskrara 1

Tek tek ayrılmış olması

Tek tek ayrılmış kirpikler için ideal seçenek: İnce plastik fırçalı maskaralar. Bu fırçalar, her bir kirpiği tek tek belirginleştirerek doğal ve etkileyici bir görünüm sağlar.

Kentsel dönüşümün gölgesinde yaşam: Mahalle kültürü Kentsel dönüşümün gölgesinde yaşam: Mahalle kültürü

Maskara 4

Pratik mi etkileyici mi?

Maskara kullanımında tercihleriniz nasıl olmalı? Kimi tek sürüşle işini bitirirken, kimi yoğun bir görünüm için kat kat sürmeyi sever. Pratik kullanım arıyorsanız bol ürün tutan kıl fırçalara yönelin. Yoğunluk için ise az ürün tutan plastik fırçalar ideal tercih olabilir.

Maskara 2

Formülü önemli

Maskaranın etkisi sadece fırçasıyla sınırlı değil; formülü de çok önemlidir. Çok sıvı formüller hacmi azaltabilirken, çok kuru formüller kirpikleri birbirine yapıştırabilir. Her kullanımda maskaranın kıvamını test etmek önemlidir.

Maskara 6

Birden fazla maskara kullanmak

Kirpiklerinizde farklı etkiler yaratmak için tek bir maskara kullanmak zorunda değilsiniz. İnce fırçalı bir maskara ile her kirpiği tek tek ayırabilir, daha sonra yoğunluk için farklı bir maskara kullanabilirsiniz. İhtiyaca göre farklı fırça tiplerini bir araya getirerek istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

Maskara 5

Püf nokta

Maskara uyguladıktan sonra fazla yoğun olduğunu düşünüyorsanız, boş bir maskara fırçasıyla her kirpiği tek tek ayırabilirsiniz. Kirpikleriniz birbirine yapıştığında da bu fırçalar yardımcı olabilir. Kullanılmış bir maskaranın fırça kısmını, ürün kalmayana kadar temizleyip kurutun. Bu şekilde eski maskaranızı da değerlendirme imkanı bulabilirsiniz.

Maskara 7

Kaynak: NTV