Oldukça sert etkilere sahip bu dolunay ani krizler zincirlerini beraberinde getirebilir. Sert konuşmalar tartışmalı konuşmalar söz konusu olabilir.

Sinirlerinize hakim olamayabilir isyan enerjisine geçebilirsiniz. Bulunduğunuz durumdan artık özgürleşmek isteyebilirsiniz. Hem bireysel hayatlarımızda hem de dünya da elektrik sistemimizin tahammül seviyesinin azaldığı bir dolunay. Aynı zamanda birlik bilincinin daha kuvvetli olduğu bir dolunay. Haklarını savunmak için toplumların birlik olması. Sivil toplum kuruluşlarının ön plana çıkması. Ayrıca bir dönemin bitmesi yeni bir döneme geçmeyi de bize sunar bu dolunay. Yapay zeka ve teknolojik yeniliklerin daha da hız kazanması para da dahil her konuda dijitalliğe geçişin hızlanacağını bir dönem. Askeri konuların konuşulacağı ani ve kısa süreli krizlerin de tetiklenebileceği bir etki söz konusu. Yer küreyi de harekete geçirecek bir dolunay depremler madem çökmeleri olabilir. Yeni yaratıcı fikirler de ortaya çıkabilir. Sinirlerimize hakim olmak sabırlı olmak önemli bu dolunayda. İlişkiler de tatsızlık keyifsizlik durumları olabilir. Bazı bitişler olabileceği gibi bazı imkansız gibi görünen barışmalar da olabilir. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmamızda oldukça önemli. Ekonomi ile ilgili daralma politikalarının artması da söz konusu olabilir. Beklenmedik fiyat politikaları ya da vergiler olası. Yatırım araçlarındaki dalgalanmalar bu dolunayın etkilerini verebilir.

19.08.2024

Burç Yorumları

Koç Burcu ; Yakınlarınla olan iletişim konuları oldukça önemli sizin için kendinizi yetersiz değersiz hissedebilirsiniz bu dolunayla. Sosyalleşmeler size bu dönem iyi gelecek. Eski arkadaşlar eski ilişkilerle tekrardan bir araya gelebilirsiniz. Kariyer gelirleriniz artabilir.

Boğa Burcu ; Kariyer ve hedeflerinizle ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ani den çalışmaya ara vermek ya da iş değiştirmek isteyebilir eski işinize yeniden başlamak isteyebilirsiniz. Aile konularınızda bu dönem önemli ailenizle beraber almanız gereken bazı kararları ertelemekten vazgeçip önemli kararları alabilirsiniz.

İkizler Burcu ; Seyahatler taşınmalar öncelik kazanacak. Uzakta olan ve geçmişten tanıdığınız biriyle tekrardan iletişime geçebilirsiniz. Yanlış anlaşmalara açıksınız bu konuda dikkatli olmalısınız. Yeni eğitime başlayabilir ya da yarım kalan eğitiminizi tamamlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu ; Beklediğiniz ameliyatı olabilirsiniz. Sağlık konuları oldukça önem kazanıyor. Miras durumları gündeme gelebilir. Dava durumlarınız varsa bunlar sonuçlanabilir. Ayrıca ortak paralarla ilgili krizler gündeme gelebilir.

Aslan Burcu ; Sizin için oldukça önemli bir dolunay özellikle ikili ilişkilerde bir netlik söz konusu olabilir. Ya hep ya hiç demeniz vakti geldi. Ani kopuşlar ya da birleşmeler söz konusu olabilir. Ortaklı işleriniz varsa bunlarla ilgili de bazı ayrılıklar söz konusu olabilir. Maddi konularda daralmalar söz konusu olabilir. Abartılı harcalar yapmayın şartları korumaya özen gösterin.

Başak Burcu ; Çalışma hayatı ve günlük rutinlerinizi değiştirme vaktiniz geldi. İş ve ilişkilerle alakalı bitişler kesinleşmeye başlayabilirsiniz. Hayatınızın artı eksi dengesini yapabilirsiniz.

Terazi Burcu ; Hobilerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Geçmiş ilişkilerinizle biraraya gelebilirsiniz. Sağlık konularınızı önemsemelisiniz. Kariyer alanınız oldukça hareketlenecek.

Akrep Burcu ; Ev konuları sizin için çok önemli. Ev alım satımı olabilir. Tadilat konuları gündeme gelebilir. Ayrı eve çıkma durumunuz olabilir. Evinize para harcayabilirsiniz. Özellikle bu alanlarla ilgili belirsizlikler varsa çözümlenebilir. Kendinizi sevgisiz hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insanların gözünde değersizleştiğinizi düşünebilirsiniz. Sevdiklerinize sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin.

Yay Burcu ; Eğitime verdiğiniz önem daha da artıyor. Kariyer alanında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bazı defterleri açmamak üzere kapatabilirsiniz. Ani ve sert tepkiler verebilirsiniz. Gene de sakinde kalmaya çalışmanız sizin için iyi olacaktır. Çok fazla seyehatler gündemde eğitim içinde seyahat yapmanız mümkün.

Oğlak Burcu ; Maddi alanlarla ani krizler gelir gider dengesizliği söz konusu olabilir. Beklenmedik para harcamaları söz konusu olabilir. Çalışma hayatınıza ara vermek isteyebilirsiniz. Özellikle duygusal anlamda sıkışmışlık hissiniz olabilir. Banka borcunuzu kapatmak ya da tazminat birikmiş nafaka ödemeleri gündeme gelebilir.

Kova Burcu ; İlişkiler ev yuva konuları oldukça gündemde. Arkadan dönen işler kulağınıza gelebilir. Geçmişten gelen ilişki ile ilgili tekrar bir araya gelebilirsiniz. Karar mercii sizsiziniz. Ev alabilir satabilir tadilat yapabilirsiniz. Yeni fikirler yeni projeler üretebilirsiniz. Bekarlar evlilik konuları gündeme gelebilir.

Balık Burcu ; İçe dönme konularınız yoğun olduğu bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde sorgulama söz konusu olabilir. Çalışıyorsanız ani kararlar işte ayrılabilirsiniz. Seyahat etmek kendinizle kalmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz.