10 Eylül 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!09.09.2024

Koç Burcu ; Mevcut işleriniz rutinlerinizle alakalı sorumluluklar sizi yorabilir zorlayabilir zaman zaman bağışıklığınızın düştüğünü hissedebilirsiniz kendinizi halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz ama tüm bunlara rağmen güzel haberler kapıda

Boğa Burcu ; Aşk ve ilişkiler konusunda veya varsa çocuklarınızla alakalı sorumluluklar noktasında zaman zaman bunaldığınızı hissediyor olabilirsiniz. Kendinize iyi gelecek şeyler yapmak isterken sorumluluklar sizi sıkıyor bunaltıyor gibi hissedebilirsiniz ama yine de şans sizden yana.

İkizler Burcu ; Şans varmış ve beni bulabilirmiş hissini iliklerinize kadar yaşayacaksınız ev aile kariyer hayatıyla alakalı zorluklar ve sorumluluklar zaman zaman sizi yoruyor olsa da evet bu hafta başınıza gelecek olan güzel gelişmelerin tadını çıkarın.

Yengeç Burcu ; Çok fazla sıkılmış bunalmış hissediyorsunuz ama bu hafta bir şekilde içsel huzuru dinginliği dengeyi yakalayacaksınız.

Aslan Burcu ; Yeni Sözleşmeler geliyor buradan parasal konularla alakalı ödeme ve borç dengesi ile alakalı zorluklar yaşıyor olabilirsiniz veya çok fazla beklediğiniz desteği göremiyor olabilirsiniz ama bir şekilde yeni ihtimallerde karşınıza çıkmakta pes etmeyin.

Başak Burcu ; Vermiş olduğunuz çaba için dikkatleri üzerinize çekeceksiniz ve ev kendinize güveniniz artabilir. İkili ilişkiler alanında sizi biraz yoruyor. Evlilik ortaklıkl sorumluluklar ciddi anlamda üzerinize sırtınıza yük  gibi hissediyorsunuz ama yine de üstesinden geleceksiniz.

Terazi Burcu ; Bakış açınız değişiyor olabilir. Biraz sağlık problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Akrep Burcu ; Hiç umulmadık yerlerden gelen haberler destekler belki de Sezgisel mesajlar belki de dualarınızla süreci yöneteceksiniz. Arkadaş çevresi ve çocuklarla alakalı sorumluluklar sizi yorup uzuyor olsa da bu içinizde doğan filizlenen o güzellik size iyi hissettirecektir

Yay Burcu ; Yeni bir ortaklık kurmak üzere olabilrsiniz. Geleceğe daha çok umutla bakmanın yeni yollarını yakalayabilirsiniz oldukça şanslı etkileşimler mevcut. Kariyer hayatı ev hayatı arasındaki dengeyi sağlamakta zorlandığınızı aile yüklerini sizi ciddi anlamda bunalttığını düşünüyor olsa da üstesinden geleceksiniz.

Oğlak Burcu ; Kariyer hayatınızla alakalı çok güzel destekler yakalayabilirsiniz özellikle ar yeni bir işe girmek işte kendinizi göstermek tanınmak insanlar tarafından itibar görmek açısından oldukça muhteşem etkiler söz konusu artık iş hayatınızla alakalı tatmin yakalayabileceksiniz. Hayatınızda oturtmuş olduğunuz rutinlerde hiç ummadık yerlerden tatlı destekler görebilirsiniz. Sorumlulukların her zaman farkında olan siz biraz sorumlukluklardan kaçmak istebilirsiniz. Yalnız kalmak içe dönmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu ; Farklı çevre ve ortamlara girebilirsiniz ve sevebilirsiniz. Değişim dönüşüm  yeni projeler yeni aşklar kapıda. Dönüm noklarınızdan birini yaşamak üzeresiniz.

Balık Burcu ; Beklediğiniz destek ya da  kredi başvurunuz  veya ailesel çözümlenmesi gereken meseleler ve konular var bunlarla alakalı oldukça şanslısınız güzel destekler göreceksiniz elinizde yüklü miktarda paralar geçebilir.