4 Eylül 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!

Koç Burcu ; Eşiniz ya da partnerinizle atışmalar söz konusu olabilir ortak karar almakta zorlanabilirsiniz. Aceleci davranmayın bu ay düzen detay konuları önemli buna göre hareket edin.

Boğa Burcu ; Günlük çalışma hayatıyla ilgili biraz pürüzler olabilir. Verdiğiniz kararları sorgulamayın odağınızda devam edin. Yeni başlangıçlar zamanı ertelemek yok.

İkizler Burcu ; Duygularda derinleşmek istediğiniz bir gün. Geçmişi sorguluyor olabilirsiniz ancak daha farklı bir pencereden bakıyorsunuz artık. Çalışma hayatıyla ilgili verdiğiniz kararlardan vazgeçmeden başlayın.

Yengeç Burcu ; İçselleştiğiniz ama belli etmek istemediğiniz bir gün biraz hassas geçebilir boşlukta hissedebilirsiniz. Duygularınızı abartarak yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz çok iyi gidiyor odağınızı oraya çevirmelisiniz.

Aslan Burcu ; Hissizleştiğiniz bir gün karar vermekte zorlanma yaşabilirsiniz. Kariyer ve ikili ilişkiler de pürüzler olabilir ancak sonuç sizden yana. Tartışmaları abartmayın ve takıntı haline getirmeyin.

Başak Burcu ; Heyecan dolu olabilirsiniz ve bu sebepsiz olabilir. Burcunuz da yeni ay gerçekleşti ve bu sizi yeni başlangıçlara zorluyor. Bunu yapmalısınız bu sizin için yeni bir dönüm noktası olabilir.

Terazi Burcu ; İlişkilerle ilgili pürüzler çözümlenmiş olabilir. Kariyer ve hedeflerle ilgili hala çözümlenmeyi bekleyen durumlar var. Başlayın ertelemeyin. Bu dönem bunun için harika bir zaman.

Akrep Burcu ; Kardeşler ve yakın çevre tamamen odaklandığınız durum bu. Çok strese girmeden bunu çözüme ulaştıracaksınız. Derinleşmeye çalıştığınız konular var ancak şüphe duymadan hislerinize güvenmelisiniz.

Yay Burcu ; Kariyer ve hedefleriniz sihirli bir el deymiş gibi sizi destekliyor. Zamanında çok zorladığınız durumlar sanki kendiliğinden gerçekleşiyor gibi. Akışa güvenmeye devam edin. Başarı sizde.

Oğlak Burcu ; Sakin de kalmaya çabalamalısınız hakkınızı korumalı ancak öfke patlamalarına da izin vermemelisiniz. Konuştuklarınızın nereye gittiğinin farkında olmayabilirsiniz. Sakin ama planlı devam.

Kova Burcu ; Dönüşüyorsunuz ve bunu hep istiyor hem de istemiyorsunuz. Kontrolünüzden bazı şeylerin çıkmasını istemiyorsunuz. Yeni düzen de bunu başaramamaktan korkuyorsunuz. Merak etmeyin kontrolünüzden çıkan bir durum yok. Ekip kaptanı sizsiniz.

Balık Burcu ; İlişkilerle ilgili daha derin düşünme karar verme ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Geçmiş ilişkinizin tamamen bittiğine emin olun. Sosyal çevrenize de yeni isimler katılabilir.