BELMA ŞAHANER

BELMA ŞAHANER

Tüm Makaleleri

Dijital dünyanın karanlık yüzü: Sosyal medya bağımlılığı

Sosyal medya, çağımızın en etkili iletişim araçlarından biri olarak hayatlarımızın merkezine oturmuş durumda.

Türkiye'de teknoloji eğitim

Teknoloji, hızla gelişen ve toplumun her yönünü etkileyen bir alan olarak, eğitim sistemlerinde büyük bir öneme sahip. Türkiye’de teknoloji eğitimi, genç nesillerin gelecekteki başarıları için kritik...

Hayatlarımızı şekillendiren dijital devrim 'Yapay zeka'

Son yıllarda teknoloji dünyasında yaşanan en büyük devrimlerden biri, yapay zekanın (YZ) hayatlarımıza entegre olmasıdır.

Z Kuşağının Zorlukları ve

Z Kuşağı, yani 1997 ve sonrasında doğan gençler, dijital çağın içine doğmuş, teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanan bir nesil.

İsrail... Barışa engel, bölgeye tehdit!

Son dönemde İsrail’in izlediği politikalar, Ortadoğu'daki barış sürecini ciddi şekilde tehlikeye atmakla kalmıyor, aynı zamanda bölge halkları üzerinde büyük bir baskı ve endişe yaratıyor.

Avantaj mı, dezavantaj mı? Dijital çağın karanlık yüzü

Türkiye, dijital çağın hızlı gelişimine ayak uydururken, pek çok avantajı da beraberinde getiren bu dönemin bazı olumsuz yönleriyle de yüzleşiyor.

İstikrarlı ve kararlı! Türkiye'nin dış politikası

Türkiye’nin dış politikası, son yıllarda karmaşık bir hal aldı. Bölgesel güç olma hedefi ve küresel arenada daha etkin bir rol oynama isteği, ülkemizin dış siyasetinde önemli değişimlere neden oldu.

Türkiye'nin savunma sanayii: Küresel arenada yükselen güç

Son yıllarda Türkiye, savunma sanayii alanında büyük atılımlar gerçekleştirerek, dünya genelinde dikkat çeken bir konuma geldi.

Türkiye’nin gururu, teknolojinin öncüsü Bayraktar ailesi

Türkiye, son yıllarda savunma sanayii ve teknoloji alanında büyük atılımlar gerçekleştirdi. Bu başarıların arkasındaki en önemli isimlerden biri de Bayraktar ailesi.

AK Parti’nin teknoloji vizyonu

İktidara geldiği günden bu yana AK Parti, teknoloji ve sanayi alanında büyük atılımlar yaptı.

Yandex.Metrica