3 Eylül 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!

Koç Burcu ; Aile temalarının ön planda bazı karaların alınması ve başlaması gereken durumlara başlamanın tam zamanı ertelemeyin harekete geçin ve devamını getirin.

Boğa Burcu ; Üşenmeden ertelemeden vazgeçmeden başlamanız gereken durumlara mutlaka başlayın. Özellikle diyet ve spora başlamak için harika bir tarih sizin için. İşlerinizi yoluna koymak için biraz düzeninizi gözden geçirmelisiniz.

İkizler Burcu ; Yakın çevrenizle ilgili bazı kararsızlıklar söz konusu olabilir. Kendinizden emin olduğunuz durumların üstüne gidin ve derin araştırmasını yapın. Sıkılmadan bir konuya odaklanın ve devamını getirin. Bu yıl boyunca şans sizden yana unutmayın.

Yengeç Burcu ; Kariyerinizi tam istediğiniz gibi oturtamadınız çünkü vazgeçtiğiniz durumları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor biraz muhasebe zamanı. Arkadaşlarınızla ve kariyer alanınızla ilgili muhasebe yapmanız gerek.

Aslan Burcu ; Yeni başlangıçlar yeni başarılar sizinle ama sindirerek gitmelisiniz. Güvenerek maddi harcamaları abartmamalısınız. Hedeflerinize ulaşma yılınız bu yıl ama sizi elbette bazı konularda sınıyor. Pes etmeden zirveye adım adım.

Başak Burcu ; Eski sevgili, eski arkadaş, eski iş bunlarla ilgili haberler buluşmalar söz konusu olmuş olabilir. Sizde zaman zaman geçmişi düşünüyor olabilirsiniz. Artık yeni başlangıçlar zamanı ruhunuzun temizliğini yapın ve bazıları sizinle gelmesin.

Terazi Burcu ; İkili ilişkiler güzel devam ediyor olabilir ama gene de dikkat derim. Çünkü bazı durumları kabul ettiğiniz için devam ediyor siz değişirseniz ilişkinin şekli de değişir. Tam kabule geçmeli ya da kendinizi ortaya koymalısınız.

Akrep Burcu ; Oldukça kararsız olabilirsiniz. Sorguladığınız sorular da her seferinde farklı cevaplar alıyor olabilirsiniz. Hislerinize güvenin onlar sizi yanıltmaz. Verdiğiniz karar doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmalısınız.

Yay Burcu ; Her yere yetişmeye çalışma çabanız biraz durulmalı düzen arayışına girebilirsiniz. Eve dönüş zamanı, kendi evinize iç dünyanıza dönün ve temizliğe geçin sonra da devam etmek istediklerinizle devam edin.

Oğlak Burcu ; Gelirlerimiz de artış söz konusu ancak plan da olmayan giderler de söz konusu olabilir. Ruhsal olarak biraz sıkışmışlık hissi olabilir. Geçiyor merak etmeyin. Daha güçlü başlangıçlar sizi bekliyor.

Kova Burcu ; Ekibinizle beraber planlar programlar seyahatler sizi bekliyor olabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir araya geldiğiniz görüşmeler de ortak fikirler de biraz zorlanmalar söz konusu ama ortak karar verilecektir.

Balık Burcu ; Ailenin büyümesi, kardeşlerin evliliği, taşınmalar, ev tadilat gibi durumlar gündemizi oluşturuyor ancak bu alandaki kararsızlıklar yoruyor olabilir. Sakince kararlı olarak devam edin.