2 Eylül 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!

Koç Burcu ; Yeni ilişkilere başlamak varsa çocuklarınızla ilgili yeni bir hobiye başlamak için harika bir zaman. Rüyalarınızı kaydedebilirsiniz. Haberci rüyalar sizi bekliyor. Sağlıkla ilgili beklediğiniz haberler varsa sonuçlar temiz.

Boğa Burcu ; Anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili şanslı bir gündesiniz. Ev alım satımı yapabilir ya da yeni bir işe başlayabilirsiniz. Güzel gelişmeleri sizi bekliyor.

İkizler Burcu ; Kafanızın içi çok karışık almak istediğiniz şeylerle ilgili kafa karışıklığı yaşıyorsunuz. Bütçenize dikkat etmelisiniz. Ticari sözleşmeler ya da seyehatlerle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için tam da zamanı.

Yengeç Burcu ; Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Yeni projeler işinizin değişimi bölümünüzün değişimi söz konusu olabilir. Başlamak istediğiniz bir durum varsa hazlarınızla ve para kazanma kaynaklarınızla ilgili bu haftayı seçebilirsiniz.

Aslan Burcu ; Uzun zamandır bekledikleriniz yavaş yavaş hayata geçiyor. Maddi konulara bu ay genelin de gene de dikkat etmelisiniz. Borsa ek kazançlar bu ay sizi zorlayabilir dikkatli olun. Odağınız başlamak istediğiniz oluşumlar olsun.

Başak Burcu ; Eylül size iyi gelecek sevgili başaklar, düzene gireceksiniz yarım kalan işler tamamlanmış olucak ayrıca maddi konular da a yeni fırsatlar kapınızda geçmişe dönmeden odağınıza doğru giderseniz eylül sizin için güzel başlangıçlar getirecek.

Terazi Burcu ; Sosyal çevreniz değişebilir kariyerden elde ettiğiniz gelirlerle ilgili yeni başlangıçlar olabilir biraz işlerinizin ve hayatınızın muhasebesini yapmanız gerekebilir. Gelir gider dengesine dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu ; Yeni iş değiştirmiş bölüm değiştirmiş ya da iş yerinizi değiştirmiş olabilirsiniz. Bunları yapmadıysanız artık çalışma şartlarınızı değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Bunlar için bu hafta oldukça iyi bir başlangıç.

Yay Burcu ; Plansız seyahatler, ani taşınmalar, yeni eğitim planları kapınız da bunlardan biri hayatınızda mutlaka vardır yeni başlangıçlar için bu hafta doğru bir zaman ayrıca kariyerinizi arka plana almaya çalışmayın hepsini aynı anda ilerletmeniz mümkün.

Oğlak Burcu ; Eş, ortak, ikili ilişkiler ve ortak paralarla ilgili biraz sorunlar olmuş olabilir. Yeni başlangıçlar özellikle ortaklı işlerde oldukça başarılı ve kazançlı olacaktır. Detaylara dikkat etmeniz yeterli.

Kova Burcu ; Ortak kazançlar, miras mahkeme konular, sağlık problemleri gündemde olabilir. Bunlarla ilgili başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Banka görüşmelerinizin olumlu geçeceği bir haftasınız.

Balık Burcu ; Sağlık ve günlük rutinlerinizle ilgili düzenlemeler söz konusu olabilir. Evinizde bahar temizliği yapmak ya da ruhunuz da genel bir temizlik arınma ihtiyacı duyabilirsiniz.