Koç Burcu ; Maddi dengeniz şaşmış olabilir. Hem maddi kaynaklarınızı toparlamak hemde ilişkilerinizi yoluna koymak istiyorsunuz. Biraz zamana ihtiyacınız var.

Boğa Burcu ; Biraz sıkışmış sıkıştırılmış hissedebilirsiniz. Her şeye tamam demekten yorulmuşsunuz ama bunu tersine çevirmekte de zorlanıyorsunuz. Önünüzdeki fırsatlar için zaman daralıyor. İyi değerlendirin.

İkizler Burcu ; Geçmişte bıraktığınız düşündüğünüz inşalardan mesajlar alabilir şaşkınlıklar yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinize adapte olamadığınız bir gün olabilir.

Yengeç Burcu ; Tatilemi gitsem yarım kalan işlerimi mi tamamlasam karar veremedim dediğiniz bir gün. İşlerinizi bitirebilirsiniz kariyeriniz şekillenmeye başlıyor ihmal etmeyin.

Aslan Burcu ; Uzaklar hayalleri kurmaya devam ediyorsunuz. ;Kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. İlişkiler yönünden şanslı bir gün.

Başak Burcu ; Ticari konulara, mahkeme işleri, devlet dairesi işlerini varsa dikkat etmelisiniz. Geçmişten gelen evraklar canınızı sıkabilir.

Terazi Burcu ; Kafa karışıklığınız yoğun olabilir. Arada kalabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz. Tamam dediğiniz şeylere dikkat edin.

Akrep Burcu ; Yoğun baş ağrısı, sebepsiz öfke durumunda olabilirsiniz. Kendinizi sakinleştirecek  şeyler bulmalısınız. Geçmişe fazlasıyla takılı kalmış olabilirsiniz.

Yay Burcu ; Çalışma hayatınızı düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Şanslı günler size artık çok yaklaştı. Biraz daha sabredin. Meyveleri toplama zamanı geliyor.

Oğlak Burcu ; Aile meselelerini ile ilgili durumlar yüzünden gergin olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmalı sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu ; Baş ve mide ağrıları etkin bir gün olabilir. Herşeyi çözmeye planlamaya çalışmayın. Biraz zamana bırakın kendiliğinden şeklini alıcaktır.

Balık Burcu ; Yakın çevre, sözleşmelerle ilgili gecikmeler söz konusu olabilir. Bekledikleriniz karşılığını bulamıyor olabilir. Biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Su akıp yolunu bulacaktır.