1 Ağustos 2024'te yıldızlar size ne söylüyor? Bugün burcunuza özel ipuçlarını kaçırmayın; geleceğinize ışık tutacak rehberliği keşfedin!

Koç Burcu ; Yakın çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün aceleci olmaktan çıkıp daha sakin davranabilirsiniz. Eşinizin yakınları tarafından gelecek iletişimsel kirli bilgilere dikkat.

Boğa Burcu ; Sevdiklerinize para harcayabilirsiniz. İşinize yeni yatırımlar yapmayı planlayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri ya da farklı kazanç kapıları önünüze çıkabilir.

İkizler Burcu ; Biraz durgun olabilirsiniz gün boyu. Dışarıda olmak istemeyebilirsiniz. Evde olmak kendinizle kalmak size iyi gelecektir.

Yengeç Burcu ; Dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz ya da kendinizi alışverişe verebilirsiniz.

Aslan Burcu ; Güzel bir haber sizi bekliyor. Öncesinde yaşanan bir kriz sonrası bu güzel haberi alabilirsiniz.

Başak Burcu ; Konuştuklarınıza dikkat edin. Farklı şekillerde yayılabilir ve bu başınızı ağrıtabilir. Özellikle güvendiğiniz kişilerle sizin için çok önemli durumları bu dönem paylaşmamalısınız.

Terazi Burcu ; Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler söz konusu aile gibi gördüğünüz insanlarda da güzel haberler alabilirsiniz. Küçük bir kutlama var.

Akrep Burcu ; Uzaklara gidebilir ya da uzaktaki yakınlarınızla görüşebilir iletişim kurabilirsiniz. Çalışma hayatınızın merkezi başka bir şehirde ise bununla ilgili olumlu gelişmeler de söz konusu olabilir.

Yay Burcu ; Sürekli iletişim halinde olabilirsiniz. Yeni başarı ve kazanç kapıları açılıyor olabilir. Ancak bir tarafınız sıkılmış ve yalnız kalmak istiyor olabilir.

Oğlak Burcu ; Sağlık konuları bu dönem çok önemli dikkatli olmanızda fayda var. Sosyal çevreniz genişliyor. Kendinize güvenmeye devam edin çok az kaldı başarı sizinle.

Kova Burcu ; Çalışma hayatı oldukça yoğun ama bu alanda biraz sıkılmış olabilirsiniz. Uzaklaşma isteğiniz söz konusu. Tatile ihtiyacınız var.

Balık Burcu ; Miras konuları ev alım satım konularınız gündeminizde bunlarla ilgili anlaşmazlıklar olabilir. Ayrıca sevdiklerinize vakit ayıramıyorsunuz diye size sitem edebilirler.