Şirket, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği GES (Güneş Enerji Santrali) projesi ve yüzde 100 elektrikli Audi Q8 e-tron modeliyle, bu yıl ikinci kez düzenlenen Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Turizm sektöründe öğrencilerden verim alamıyoruz Turizm sektöründe öğrencilerden verim alamıyoruz

Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’nda Büyük İlgi

Fuar İzmir’de gerçekleştirilen ve enerji sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getiren etkinlikte, Vosmer Otomotiv’in standı büyük ilgi gördü. Yenilenebilir enerji alanındaki çözümleri sergileyen şirketler arasında yer alan Vosmer Otomotiv, standında yüzde 100 elektrikli Audi Q8 e-tron modelini sergiledi. Bu model, 106 kWh kapasiteli yüksek voltajlı bataryası ve 582 kilometreye kadar maksimum menziliyle fuar ziyaretçilerinin dikkatini çekti.

Vosmer Görsel

Yüksek Profil Ziyaretçiler

Vosmer Otomotiv’in standı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Eskinazi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Altan İnanç, Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen gibi önemli isimlerin yanı sıra, oda ve meslek kuruluşlarının temsilcileri ve fuar yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Otomotivvv

Sürdürülebilirlik ve GES Projesi

Vosmer Otomotiv, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda geçtiğimiz yıl tanıttığı GES projesiyle dikkatleri üzerine çekti. Şirket, 25 bin 156 metrekarelik alanda 4 bin 290 adet solar panel kurarak yaklaşık 2,5 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdi. Bu yatırım sayesinde Vosmer Otomotiv, yıllık elektrik ihtiyacının yüzde 160'ını karşılıyor ve yıllık 3 milyon 786 bin kWh enerji üretiyor.

Sürdürülebilir Pilot Bayii Projesi

Vosmer Otomotiv, GES projesiyle yalnızca kendi enerji ihtiyacını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda VW AG ile paralel yürütülen 'Sürdürülebilir Pilot Bayii' projesine de önemli katkı sağlıyor. Şirketin sürdürülebilirlik çalışmaları, sektörde örnek teşkil ediyor ve enerji verimliliği konusundaki liderliğini pekiştiriyor.

Geniş Hizmet Ağı

2009 yılından bu yana İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına hizmet veren Vosmer Otomotiv, Volkswagen Binek Araç, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA, Porsche, Volkswagen Ticari Araç ve DOD markalarının yetkili satıcısı ve servisi olarak faaliyet gösteriyor. Bornova, Gaziemir ve Alsancak’ta toplam 60 bin metrekarelik alanda hizmet veren şirket, günlük ortalama 350 araca satış sonrası hizmet sunma kapasitesine ve 200 araçlık sergileme alanına sahip.

Editör: Sedef Didem Ezme