Sındırgı Terminali'nde çevre düzenlemeleri hız kazanıyor Sındırgı Terminali'nde çevre düzenlemeleri hız kazanıyor

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi’nde By-Pass ameliyatı geçiren emekli hemşire Gülten Voit, Hemşireler Haftası dolayısıyla meslektaşlarından duygusal bir sürprizle karşılaştı. Kendisine yapılan bu jest karşısında çok duygulanan Voit, yetiştirme yurdunda geçen gençlik yıllarını hatırlayarak mutluluğunu dile getirdi.

13 yaşında yetiştirme yurduna giren Gülten Voit, hemşirelik mesleğini kendine hedef olarak belirledi ve bu hedef doğrultusunda başarılı bir şekilde yol aldı. Evlendikten sonra dönüş yaptığı ülkesinde de yetim çocuklara destek olmaya devam etti. Ancak geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşayarak hastaneye başvuran Voit, meslektaşları tarafından özel bir sürprizle karşılaştı.

Hastanede gerçekleştirilen Hemşireler Haftası kutlaması kapsamında, Voit'in odasına getirilen meyve pastasıyla birlikte meslektaşları tarafından kutlanan emekli hemşire, bu jest karşısında duygusal anlar yaşadı. Kendisine yapılan bu sürpriz için teşekkür eden Voit, hemşirelik mesleğini seçtiği için mutluluğunu dile getirdi ve tüm meslektaşlarının Hemşireler Haftası'nı kutladı.

Kaynak: Haber Merkezi