Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de önemli ziyaretlerine bir yenisini daha ekliyor. Özdağ, 8 Eylül Pazar günü Çeşme İlçe Kongresi'ne katılacak.

İlçe kongreleri tamamlanıyor

Zafer Partisi, İzmir'deki teşkilatlanma sürecine hız kazandırdı. İl Başkanı Naşit Birgüvi’nin göreve gelmesiyle birlikte başlayan ilçe kongreleri, 5 Ekim 2024'te yapılacak olan il kongresi öncesinde tamamlanacak.

Bayraklı ve Selçuk kongreleri

İlçe kongrelerinin ilki, 7 Eylül Cumartesi günü Bayraklı'da yapılacak. Avukat Çağrı Altınışık’ın önderliğinde güçlendirilen Bayraklı teşkilatının kongresi, saat 13:00’te Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Bornova Belediyesi'nden sivil toplum kuruluşları ile iş birliği Bornova Belediyesi'nden sivil toplum kuruluşları ile iş birliği

Ertesi gün, 8 Eylül Pazar günü Selçuk'ta saat 12:00'de başlayacak kongre, ilçe merkezinde yapılacak. Selçuk’un köklü ailelerinden Özgür Ayhan Özkaynak’ın Zafer Partisi'ne katılmasıyla dikkatleri üzerine çeken ilçe teşkilatı, bu kongre ile gücüne güç katacak.

Ümit Özdağ-2

Çeşme'de Ümit Özdağ heyecanı

Hafta sonunun son kongresi ise 8 Eylül Pazar günü saat 14:00’te Çeşme'de gerçekleşecek. Mevcut ilçe başkanı Ozan Erdoğan liderliğinde yapılacak kongre, Çakabey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da katılım gösterecek. Özdağ'ın, son siyasi gelişmelere dair önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Kaynak: Bülten