Halkın enflasyon altında ezilmesini engellemek amacıyla çeşitli projeler geliştiren belediye, şimdi de ilçeye iki yeni kent lokantası kazandıracak.

Foça'da Madımak Katliamı anıldı Foça'da Madımak Katliamı anıldı

Daha önce belediye tesislerinde fiyat indirimine giden Torbalı Belediyesi, su ve çay gibi temel ihtiyaç maddelerini düşük fiyatlardan sunma kararı almıştı. Şimdi ise Torbalı ve Ayrancılar bölgelerinde açılacak olan kent lokantaları için hazırlıklara başlandı. Lokantalar için uygun yerlerin tespit edildiği belirtilirken, açılışların çok kısa bir süre içinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Malatya Tabldot Yemek Fiyatlari

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, kent lokantalarının öncelikli olarak öğrenciler, emekliler ve ekonomik olarak dezavantajlı gruplar için hizmet vereceğini vurguladı. Başkan Demir, "Ekonomik kriz herkesin belini bükmekte. Torbalı ve Ayrancılar bölgelerinde iki yer tespit ettik ve buraya kent lokantası açacağız. Emeklilere, öğrencilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere ve ailelerine uygun fiyatlarla yemek sunacağız. Fiyatlar henüz netleşmedi ancak kar etmeyi değil, halkımıza hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bir çorba parasına tabldot yemek sunacağız" şeklinde konuştu.

Editör: Sedef Didem Ezme