Dizinin başrol oyuncusu Lee Jung-jae’nin yaptığı açıklamaya göre, ikinci sezonun Aralık ayında yayınlanacağına dair söylentiler dolaşıyor. Ancak, Netflix ve eş CEO Ted Sarandos’un resmi açıklamalarına göre, “Squid Game” ikinci sezonunun 2024 yılının ikinci yarısında izleyiciyle buluşacağı kesinleşti.

Ölüm kalım savaşı devam ediyor 

Hwang Dong-hyuk’un yaratıcısı olduğu ve küresel bir hit haline gelen “Squid Game”, 456 oyuncunun hayatta kalmak için çocuk oyunları oynadığı distopik bir yarışmayı konu alıyor. İlk sezon, sadece büyük bir para ödülü sunmakla kalmayıp, aynı zamanda ölüm riskini de barındırıyor. İlk sezonun büyük ilgi görmesi ve Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olması, ikinci sezon için beklentileri yükseltiyor.

Alacakaranlık animasyon dizisinin çalışmalarına başlandı! Alacakaranlık animasyon dizisinin çalışmalarına başlandı!

Emmy’den ödüllerle taçlandırıldı 

“Squid Game”, 2022’de 14 Emmy ödülüne aday gösterilerek ve altı ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Hwang Dong-hyuk’un yönetmenlik ödülü kazanması, dizinin sanatsal başarısını perçinledi.

İkinci sezon ne zaman? 

Dizinin hayranları, Lee Jung-jae’nin açıklamaları ve Netflix’in resmi duyurularıyla, “Squid Game” ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda net bilgilere sahip oldu. 2024 yılının ikinci yarısında yayınlanacak olan ikinci sezon, izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

“Squid Game” ikinci sezonu, izleyicilerin merakla beklediği ve eleştirmenlerden tam not alan bir dizi olarak, yeni bölümleriyle yine gündem olmaya aday.

Kaynak: Haber Merkezi