Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelköy Mahallesi Bağ Evleri Mevkii'nde yeni yol yapım çalışmalarını bitirdi. Çalışmalar, bölgedeki yaşam kalitesini artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Muhtardan Başkan Tetik'e teşekkür 

Mahalle Muhtarı İbrahim Irmak, yapılan hizmetlere teşekkür ederek, “Güzelköy sakinleri olarak Nazilli Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Bu yol çalışmasıyla bölge halkı rahat bir nefes aldı. Başkanım sayesinde Güzelköy daha güzel olacak. İnşallah daha güzel günlere doğru gidiyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Irmak, Fen İşleri ekiplerinin gösterdiği büyük emeğe tanıklık ettiğini belirterek, Başkan Dr. Ertuğrul Tetik ve ekibine teşekkür etti.

Burhaniye Belediyesi, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı Burhaniye Belediyesi, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, merkezde olduğu gibi tüm mahallelere hizmet ulaştırmaya devam ettiklerini belirterek, yeni yerleşim alanlarında yol yapım çalışmalarının sürdüğünü, eski alanlarda ise yenileme işlemlerinin devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: İHA