Karşıyaka Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini güçlendirmek amacıyla Kadir Gecesi’nde büyük bir iftar organizasyonuna imza attı. Karşıyaka Çarşısı’nda kurulan 4 bin kişilik dev sofrada binlerce vatandaş bir araya geldi.

Karşıyaka'da Kadir Gecesi Buluşması 4 Bin Kişilik Dev Iftar Sofrası Kuruldu (3)

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına; Belediye Meclis üyeleri, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri, Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Dilek Karcı, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karşıyaka'da Kadir Gecesi Buluşması 4 Bin Kişilik Dev Iftar Sofrası Kuruldu (2)

Ezan, Mustafa Kemal Paşa Camii İmamı Şuayip Coşkun tarafından okundu ve ardından dualar edilerek iftar açıldı. Karşıyakalılar, aynı sofrada buluşarak Ramazan’ın bereketini ve birlik duygusunu paylaştı.

Çeşme Belediyesi bayramda yardım eli uzattı Çeşme Belediyesi bayramda yardım eli uzattı

Başkan Ünsal’dan dayanışma mesajı

İftar programında konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı:

“Bu anlamlı gecede binlerce hemşehrimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zor zamanlar dayanışmanın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor. Birlikte güçlü bir toplum inşa edeceğiz. Kadir Gecesi’nin hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Karşıyaka'da Kadir Gecesi Buluşması 4 Bin Kişilik Dev Iftar Sofrası Kuruldu (4)

Kaynak: Bülten