Karşıyaka Belediyesi İlçe U14 Erkek Atletizm Takımı, Sivas’ta gerçekleştirilen U14 Takım Türkiye Şampiyonası finalinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu. Takım, elde ettikleri birincilikle Karşıyaka’ya gururla döndü. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Muhteşem bir başarıya imza atan takımımızla gurur duyuyoruz” dedi.

İzmir’de Müze Kart ile gezilecek yerler: İzmir Atatürk Evi Müzesi İzmir’de Müze Kart ile gezilecek yerler: İzmir Atatürk Evi Müzesi

Karşıyaka U14 Erkek Atletizm Takımı'ndan Şampiyonluk0

Genç yeteneğin gücü

Karşıyaka Belediyesi, her branşta sporun ve sporcunun destekçisi olarak, genç yetenekleriyle önemli başarılar elde ediyor. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyonda 8 farklı branşta mücadele eden Karşıyaka Belediyesi İlçe U14 Erkek Atletizm Takımı, birincilik kupası ile başarılarını taçlandırdı. Sivas’taki final yarışmalarında üstün performans sergileyen takım, kazandıkları puanlarla zirveye yerleşti ve Karşıyaka’da büyük sevinç yarattı.

Karşıyaka U14 Erkek Atletizm Takımı'ndan Şampiyonluk1

Başkan Ünsal’dan tebrik

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, şampiyon takımı tebrik ederek, “Sivas’ta katıldıkları U14 Takım Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarıları şampiyonluk ile taçlandıran sporcularımızı kutluyorum. Bu bizim için gerçekten büyük bir gurur. Sporun ve sporcunun kenti Karşıyaka’nın bu kimliğini koruması ve sürdürmesine sağladıkları katkı ve bize yaşattıkları sevinç için yürekten teşekkür ederim. Sporcularımıza bundan sonraki tüm organizasyonlarda başarılar diliyorum. Biz de her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Muhabir: Yasin ÇETİN