İzmir, son yıllarda artan gökdelenlerle şehir siluetini hızla değiştiriyor. Bu değişimin en somut göstergesi ise şüphesiz İzmir'in yüksek katlı binaları oluyor. İşte tek tek İzmir'in en yüksek 4 binası...

Point Bornova

4. Point Bornova

İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen Point Bornova, alışveriş, eğlence ve konut olmak üzere üç ana fonksiyonu kapsayan dev bir kompleks. 2015 yılında açılan Point Bornova, şehrin en önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldi.

Point Bornova'da neler var?

150'den fazla mağazaya ev sahipliği yapan Point Bornova AVM, İzmir'in en büyük ve en kapsamlı alışveriş merkezlerinden biri. Dünyaca ünlü markalardan yerel butiklere kadar geniş bir yelpazede mağaza seçeneği sunan AVM'de sinema salonu, bowling salonu, buz pisti ve lunapark gibi eğlence imkanları da mevcut

Point Bornova'nın sahibi kimdir?

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin sahibi olduğu Point Bornova'da ayrıca yüzlerce lüks daire ve ofisler bulunuyor.

Point Bornova'nın binası kaç metre?

İzmir'in en uzun binaları arasında yer alan Point Bornova, 193 metre ile İzmir'in en yüksek 4. gökdeleni konumunda. 

Folkart Towers

3. Folkart Towers

İzmir'in Bayraklı semtinde 2014 yılında inşaatı tamamlanan Folkart Towers, günümüzde şehrin simgelerinden biri haline gelmiştir. 45’er katlı 2 kuleden oluşan kompleks, ofis, konut ve otel olmak üzere üç ana fonksiyonu kapsamaktadır.

Efes Antik Kenti'nde Koressos Kapısı kazılarla açığa çıkıyor Efes Antik Kenti'nde Koressos Kapısı kazılarla açığa çıkıyor

Folkart Towers'ta neler var?

Toplamda 40 bin metrekarelik ofis alanına sahip olan Folkart Towers, modern tasarımları ve son teknoloji altyapısı ile iş dünyasına yüksek standartlar sunmaktadır. Folkart Towers'da 5 yıldızlı bir otel de bulunmaktadır. Otel modern odaları, geniş suitleri ve uluslararası standartlarda hizmeti ile misafirlerine konforlu bir konaklama deneyimi de sunmaktadır.

Folkart Towers'ın sahibi kimdir?

Folkart İnşaat tarafından yapılan Folkart Towers, İzmir'in en yüksek yapılarından biriyken Folkart Towers'ın sahibi Saya Grup'tur.

Folkart Towers kaç metre?

İnşaatı 2014 yılında tamamlanmış Avrupa’nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan Folkart Towers, 27 bin metrekare arsa üzerine planlanmış 150 bin metrekarelik kapalı inşaat alanıyla 200 metre yüksekliğindedir.

Ege Perla

2. Ege Perla Rezidans

İzmir'in Konak ilçesinde yükselen Ege Perla Residence Tower, şehrin en prestijli projelerinden biridir. 32 katlı gökdelen, lüks konutlar ve otel olmak üzere iki ana fonksiyonu kapsamaktadır. 2018 yılında tamamlanan Ege Perla Residence Tower, İzmir'in yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Ege Perla kaç metre?

Ege Perla, 210 metre yüksekliğiyle şehrin en yüksek binalarından biridir. 46 katlı gökdelen, konut, ofis ve alışveriş merkezi olmak üzere üç ana fonksiyonu kapsamaktadır. 2017 yılında tamamlanan Ege Perla, modern mimarisi ve sunduğu imkanlarla İzmir'in simgelerinden biri haline gelmiştir.

Ege Perla'nın sahibi kimdir?

İzmir'de Yeni Kent Merkezi olarak anılan bölgede yer alan ve temeli 7 Kasım 2012'de atılan Ege Perla, 490 milyon lira maliyetle İş GYO tarafından yapılmıştır.

Mistral Office Tower

1. Mistral Office Tower

İzmir'in Konak ilçesinde yükselen Mistral Office Tower, şehrin en modern ofis binalarından biridir. 48 katlı gökdelen, iş dünyasına yüksek standartlarda ofis alanları sunmaktadır. 2017 yılında tamamlanan Mistral Office Tower, İzmir'in yeni iş merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Mistral Office Tower kaç metre?

Mistral Ofis Kulesi ile birlikte Mistral Konut Kulesi "Mistral İzmir" kompleksinin bir parçasıdır. 48 katlı gökdelenin yerden yüksekliği 216 metredir.

Mistral Office Tower'ın sahibi kimdir?

Mistral Office Tower, Mistral Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilmiş bir projedir.