İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda partisinin genel başkanı seçilen İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, genel başkanlık mazbatasını aldı.

Meclis'te gerçekleşen programda Dervişoğlu'na mazbatasını İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun verdi.

Dervişoğlu, burada yaptığı açıklamada, çok kritik bir dönemde tarihi bir sorumluluk üstlendiğini; bu görev ve sorumluluğun farkında olduğunu söyledi.

Yunan medyası Erdoğan-Miçotakis görüşmesi için ne yazdı? Yunan medyası Erdoğan-Miçotakis görüşmesi için ne yazdı?

Dava arkadaşlarına layık olmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Dervişoğlu, "Milletimize hizmet yolculuğu görevimi dava arkadaşlarımla el ele, gönül gönüle sürdürme gayretine gireceğim. Herkes emin olsun. Türkiye'nin yaralarını birbirimize sarılarak saracağız. Türkiye'nin sıkıntılarını gönül birlikteliği içinde aşmaya çalışacağız. Önümüze çıkarılmak istenen engelleri de geçeceğiz." diye konuştu.

Türkiye'yi ağır sürecin beklediğini, İYİ Parti olarak hazırlıklarını yaptıklarını, her şeye ve her konuda söylenecek sözlerinin olduğunu belirten Dervişoğlu, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bugün mazbatamı aldım, yarın sayın genel başkanımızdan görevi teslim alacağım ve o an itibariyle partimizin iktidar yolculuğunu başlatacağım." dedi.

Ggdghbdg

Dfgdhf

Editör: Sude Kula