POLİTİKA

İsmail Yetişkin Oyunu Kullandı

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ailesi ile birlikte oyunu kullanmak için sandığa gitti.

Abone Ol

HABER EKSPRES- Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin oyunu kullandı. Oyunu kullanan başkan Yetişkin resmi X hesabında paylaşım yaptı.

İsmail Yetişkin'in paylaşımı şöyle:

"Ailemle birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oylarımızı kullandık. Seferihisar’ın geleceği için tüm hemşehrilerimden oylarını kullanmalarını ve sandıklara sahip çıkmalarını rica ediyorum. Demokrasi adına güzel bir gün olması dileklerimle…" dedi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ailemle birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oylarımızı kullandık. <br><br>Seferihisar’ın geleceği için tüm hemşehrilerimden oylarını kullanmalarını ve sandıklara sahip çıkmalarını rica ediyorum. <br><br>Demokrasi adına güzel bir gün olması dileklerimle… <a href="https://t.co/EIZcKdb1AX">pic.twitter.com/EIZcKdb1AX</a></p>&mdash; İsmail Yetişkin (@ismaillyetiskin) <a href="https://twitter.com/ismaillyetiskin/status/1774354215759999293?ref_src=twsrc%5Etfw">March 31, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>