İki dev marka arasında imzalanan indirim protokolü, hem çalışanlarına hem de müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor.

Protokol kapsamında, Ülkü Grup bünyesinde çalışanlar ve birinci derece yakınları, İEÜ Medical Point Hastanesi'nde SGK kapsamındaki ve ücretli hizmetlerden yüzde 20 indirimli yararlanabilecekler. Aynı şekilde, İEÜ Medical Point Hastanesi personeli de ÜLKEA mağazalarından yüzde 20 indirimli alışveriş yapma imkanına sahip olacaklar.

Bu kez Beşyol'da alevler yükseldi! Başkan Ömer Eşki yangın yerinde Bu kez Beşyol'da alevler yükseldi! Başkan Ömer Eşki yangın yerinde

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, iş birliklerinin önemine vurgu yaparak, "ÜLKEA-Ülkü Grup ile Medical Point Hastanesi arasında yapılan bu iş birliği çok anlamlı. Bu ortaklık sayesinde, ÜLKEA-Ülkü Grup çalışanlarının yanında olmaya ve onlara destek olmayı taahhüt ediyoruz. Çok kıymetli ÜLKEA-Ülkü Grup çalışanlarının ve ailelerinin sağlığı için her zaman elimizden geleni yapacağız. Bu protokolün, yeni fırsat ve işbirliklerine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü ise iş birliğinin mutluluğunu dile getirerek, "Bugün de 28 yılı aşkın deneyimiyle kentimizin köklü hastanelerinden biri olan Medical Point Hastanesi ile bu iş birliğini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Medical Point Hastanesi’nin değerli çalışanlarının ve ailelerinin evlerine dair aradıkları her şeyi bulabilecekleri, evleri için istedikleri estetik, şıklık ve konfora iç mimari desteğimiz ile ulaşacakları bir alışveriş deneyimini taahhüt ediyoruz. İş birliğimiz hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN