Salihli'de 21 Haziran tarihinde meydana gelen yangının ardından, Salihli Belediyesi hızla harekete geçerek yangın bölgesindeki besicilere önemli bir yardım eli uzattı. Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, bölge halkının yanında olduklarını ve mağduriyetleri gidermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

6-9

21 Haziran tarihinde Karasavcı ve Yağbasan Mahallelerini saran yangın, bölgedeki çiftçiler ve hayvan besicileri üzerinde büyük bir etki yarattı. Yangının ardından Salihli Belediyesi, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirerek mağdur olan besicilere saman ve kaba yem desteği sağladı.

Karşıyakalılar güne sporla başlıyor Karşıyakalılar güne sporla başlıyor

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, yangın sonrası yapılan yardımları değerlendirirken, "Vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için hızlı bir şekilde harekete geçtik. Besicilik yapan hemşehrilerimize saman ve kaba yem desteği sağlayarak destek olmaya çalıştık. Salihli Belediyesi olarak, bölge halkının yanında olmaya devam edeceğiz ve ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.1-271-27

Mazlum Nurlu kimdir?

12.07.1965 tarihinde Manisa Salihli’de 6 çocuklu çiftçi bir ailenin dördüncü çocuğu olarak doğdu. Babasının adı Nevzat, annesinin adı Sevim’dir. İlk, orta ve lise öğrenimini Salihli’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesinden 1988 yılında mezun oldu. Askerlik görevini Erzurum Horasan’da 215. Dönem ulaştırma yedek subay olarak yaptı. 1991 yılından bu Salihli’de yana serbest Avukat olarak çalıştı. Adalet Bakanlığı siciline kayıtlı Arabulucu olarak görev yaptı. Ayrıca tarım ve büyükbaş süt hayvancılığı sektöründe faaliyet göstermektedir. Salihli Taytan kasabası Bezirgan mevkiinde yürüttüğü tarımsal işletme faaliyetlerini İTU( İyi Tarım Uygulamaları) ve Global Gap sertifikaları kapsamında yürütmektedir. TARİŞ Üzüm ve Pamuk birliği ortağı ve üst birlik delegesidir. Manisa Süt Üreticileri Birliği yönetim kurulu üyesi ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyesidir. CHP Salihli İlçe yönetim Kurulu üyeliği, 3 Dönem İlçe Başkanlığı ve CHP Kurultay delegeliği görevlerinde bulunmuştur. 25. dönemde Manisa Milletvekili seçildi. 1 Kasımda yenilenen seçimlerde yeniden CHP Manisa Milletvekili seçildi. Orta düzeyde İngilizce bilen Nurlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Kardelen Başol