Yusuf Yazıcı Haberleri

Yusuf Yazıcı haberleri ve güncel Yusuf Yazıcı gelişmeleri, Yusuf Yazıcı ile ilgili tüm video, Yusuf Yazıcı fotoğrafları ve Yusuf Yazıcı haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı, evliliklerinin ardından bebek heyecanı yaşıyor.

SPOR

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı ile görüşmelere başladı. Lille ile sözleşmesi biten Yazıcı'nın Beşiktaş'a transferi, Türkiye futbol gündemini sarstı.

SPOR

Fransa Ligue 1'de geçen sezon Lille forması giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı'ya, iddialara göre yine Fransa'dan talip çıktı.

SPOR

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, transfer döneminin en fazla istenilen oyuncularından biri. Bonservisi elinde olan futbolcunun Türkiye'ye dönmek için bazı şartları...

MAGAZİN

Futbolcu Yusuf Yazıcı'nın yanına Fransa'ya taşınan ve kısa süre önce evlenen oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un hamile olduğu iddia edildi.

MAGAZİN

Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz haftalarda yurt dışında sessiz sedasız evlendiği futbolcu eşi Yusuf Yazıcı ile birlikte Trabzon’a gitti.

MAGAZİN

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz Mayıs ayında Paris'te sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi.

Yandex.Metrica