Süper Lig'de 11 haftanın programı belli oldu! Süper Lig'de 11 haftanın programı belli oldu!

Türkiye futbolunda heyecan giderek artarken, transfer penceresi kapanmak üzere. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, eksik bölgelerini güçlendirmek için son hamlelerini yapmaya devam ediyor. Teknik direktörler Giovanni van Bronckhorst, Jose Mourinho, Okan Buruk ve Şenol Güneş, takımlarını daha iddialı hale getirmek için var gücüyle çalışıyor. Transfer piyasasında her an yeni gelişmeler yaşanırken, Yusuf Yazıcı'nın adı gündeme bomba gibi düştü.

Ekran Görüntüsü 2024 09 08 151153

Beşiktaş'ın Yusuf Yazıcı hamlesi

Yusuf Yazıcı, Lille ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest oyuncu statüsüne geçti. Beyaz TV'nin haberine göre, Beşiktaş, milli oyuncuyla görüşmelerde bulundu. Taraflar arasında anlaşma sağlanması durumunda, Yusuf Yazıcı'nın Beşiktaş'ta forma giymesi bekleniyor.

Transfer penceresinde son durum

Türkiye'nin dört büyük kulübü, transfer penceresinin kapanmasına az bir süre kala kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, eksik bölgelerini tamamlamak ve sezon boyunca başarıyı hedeflemek için hamlelerini sürdürüyor.

Yusuf Yazıcı 3

Yusuf Yazıcı'nın Beşiktaş'a transferi, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Transferin sonuçlanması halinde, milli oyuncunun Beşiktaş'taki performansı merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ