Tahvil Haberleri

tahvil haberleri ve güncel tahvil gelişmeleri, tahvil ile ilgili tüm video, tahvil fotoğrafları ve tahvil haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ - FİNANS

Hazine ve Maliye Bakanlığı, iki tahvil ihalesinde toplam 54,8 milyar lira borçlanarak yatırımcılardan yoğun talep gördü.

EKONOMİ - FİNANS

Deutsche Bank, Türk tahvillerinin son dönemde düşük performans gösterdiğini ancak önümüzdeki aylarda güçlü bir ralli beklediklerini belirtti.

EKONOMİ - FİNANS

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın iki devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek.

EKONOMİ - FİNANS

Merkez Bankası'nın açıkladığı son verilere göre, yabancı yatırımcılar 16 Ağustos haftasında 1,4 milyar dolarlık tahvil alımı gerçekleştirdi.

EKONOMİ - FİNANS

Çin hükümetinin tahvil piyasasına müdahalesi, finansal istikrar üzerinde olası riskler oluşturabileceği endişesiyle gündeme oturdu.

EKONOMİ - FİNANS

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği devlet tahvili ihalesinde 31 milyar 932,9 milyon lira borçlandı. İhalede nominal teklif 53,9 milyar...

EKONOMİ - FİNANS

Yabancı yatırımcı, 26 Temmuz haftasında 128,5 milyon dolar hisse satışı yaparken, aynı dönemde 1,36 milyar dolar kredi aldı.

EKONOMİ - FİNANS

Erdemir, 2029 vadeli dolar cinsi tahvilinin yeniden ihracıyla 150 milyon dolar daha borçlanacak. İlk getiri beklentisi ise %8,25 olarak belirlendi.

EKONOMİ - FİNANS

Hazine ve bankaların ardından şirketlerin de tahvil ihraçları arttı. Bu yıl 4.3 milyar doları aşkın miktarda tahvil ihraç edildi.

EKONOMİ - FİNANS

Erdemir, ilk Eurobond ihracında 500 milyon dolarlık hedefini dört kat aşarak 2 milyar doların üzerinde talep topladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, hazine bonosu ve tahvil ihalesi sonucu belli oldu. Kamudan teklifin gelmediği ihalede, piyasa yapıcılarından 6 milyar...

Yandex.Metrica