Salihli belediyesi Haberleri

salihli belediyesi haberleri ve güncel salihli belediyesi gelişmeleri, salihli belediyesi ile ilgili tüm video, salihli belediyesi fotoğrafları ve salihli belediyesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi, Gökköy ve İğdecik Mahallelerinde içme suyu altyapısını güçlendirme çalışmalarına hız verdi.

MANİSA

Salihli Belediyesi, şehrin yeşil alanlarında çim biçme ve çevre düzenleme çalışmaları yaparak park ve bahçeleri daha estetik ve kullanışlı hale...

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediyesi, Karasavcı ve Yağbasan Mahallelerini etkileyen yangın sonrasında bölgeye saman ve kaba yem desteği sağladı.

MANİSA

Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bizim Ev Sosyal Tesisleri ve Gümüşçayı çevresinde kapsamlı temizlik çalışmalarıyla şehri güzelleştirmeye devam ediyor.

MANİSA

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, kamuoyunda dolaşan yanlış bilgileri düzeltmek amacı ile bir basın açıklaması yayınlayarak akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediyesi ekipleri, şehir genelinde cadde ve sokak yıkama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor, vatandaşların takdirini kazanıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Salihli'nin kalkınması ve gelişmesi adına önemli hızlı tren hattı ve altyapı projelerinin hayata geçmesi için...

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, bayram tatilinin ardından tüm belediye emekçileri ile tek tek bayramlaştı.

YEREL YÖNETİMLER

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından Salihli'de Gümüşçayı mevkiinde açılan 108 tonluk yeni içme suyu sondaj kuyusu faaliyete geçti

MANİSA

Salihli Belediyesi’nin 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası etkinlikleri devam ediyor.

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediyesi ile hayırsever Selaattin Turan arasında Yörük Mahallesi'ne yapılacak olan "Sağlık Ocağı" için protokol imzalandı.

MANİSA

Salihli Belediyesi, Hayırsever Selaattin Turan'ın desteğiyle Yörük Mahallesi’ne yeni bir Sağlık Ocağı kazandırıyor.

Yandex.Metrica