Sağlık haberleri Haberleri

sağlık haberleri haberleri ve güncel sağlık haberleri gelişmeleri, sağlık haberleri ile ilgili tüm video, sağlık haberleri fotoğrafları ve sağlık haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Müslüm Süngü, grip şikâyetiyle gelen beş hastadan dördünün Covid-19 testinin pozitif olduğunu belirterek uyardı.

SAĞLIK

Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve kış mevsimlerine girerken risk grubundaki hastaların dikkatli olması gerektiğini belirterek aşı uyarısında bulundu.

SAĞLIK

Manisa'da, iki profesör tarafından geliştirildikten sonra patenti alınan ve şu an seri üretimi yapılan, yerli ve milli elastik rodlar, skolyoz...

SAĞLIK

Güneş gözlüğü alırken sadece estetik değil, sağlık da önemli! İşte doğru güneş gözlüğünü seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli detaylar...

SAĞLIK

Dijital sağlık uygulamaları, Türkiye’de tele-tıp ve e-sağlık hizmetlerinin geleceğini şekillendiriyor.

SAĞLIK

Dondurulmuş gıdalar, uzun süre saklama avantajı sağlarken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. İşte uzmanlardan sağlıklı tüketim için ipuçları.

SAĞLIK

Yapay zeka (AI), sağlıktan otomotive kadar birçok sektörde devrim yaratırken, özellikle sağlık alanında büyük umut vaat ediyor.

SAĞLIK

Bebek bakımı konusunda yaygın olan yanlışlar, sağlığı ciddi şekilde etkileyebilir. Anne sütü almadan önce yapılan hatalardan kundaklama hatalarına kadar doğru...

SAĞLIK

Yeni sağlık teknolojileri, hastalıkların teşhis ve tedavisinde önemli yenilikler sunuyor. İşte günümüz sağlık teknolojilerinin hastalıklar üzerindeki etkileri.

SAĞLIK

Yaz sıcaklarında arabada unutulan su şişeleri sağlığınızı riske atabilir. Plastik şişelerdeki bakteri ve bisfenol A tehlikesine dikkat edin. İşte nedenleri!

SAĞLIK

Sonbaharın gelişiyle ciltte kuruluk, egzama ve hassasiyet gibi rahatsızlıklar artıyor. Bu dönemde cilt sağlığını korumak için yoğun nemlendirme şart.

SAĞLIK

Genetik araştırmalar ve kişiselleştirilmiş tıp, hastalıkların teşhis ve tedavisinde önemli ilerlemeler sağlıyor.

Yandex.Metrica