Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen 2024-2025 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni'nde, denize 40 bin adet yavru levrek bırakıldı.
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yüzmek için denize giren bir vatandaş, suyun altında karşılaştığı 6 kiloluk levrek balığını eliyle yakalayarak kıyıya çıktı.
İzmir’de bir balık restoranı, simit "gevrek"ten esinlenerek levrek balığını kullandığı yeni bir lezzet ile müşterilerine farklı bir tat sunuyor.
Baharın gelmesiyle sularımızdaki çeşitlilik arttı. Yaklaşan yaz aylarında sofralarımızda hangi balıkları tüketmeliyiz? İşte Mayıs ayının en popüler balık türleri;
İzmir, zengin deniz kaynaklarıyla ünlü bir şehir olarak bilinir ve her mevsim taze deniz ürünleriyle doludur.