Kültür Sanat Haberleri Haberleri

Kültür Sanat Haberleri haberleri ve güncel Kültür Sanat Haberleri gelişmeleri, Kültür Sanat Haberleri ile ilgili tüm video, Kültür Sanat Haberleri fotoğrafları ve Kültür Sanat Haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


KÜLTÜR - SANAT

Anadolu'nun tarihi yolları, medeniyetlerin izlerini taşıyan eski güzergahlar olarak tarih boyunca önemli bir rol oynamıştır.

KÜLTÜR - SANAT

Türkiye, bilinmeyen mağaralarla dolu bir doğa harikası. Keşfedilmemiş bu yerler, hem macera tutkunlarını hem de bilim insanlarını cezbetmeye devam ediyor.

KÜLTÜR - SANAT

Smyrna Agorası, Antik Çağ'da İzmir'in kalbi olan ve ticari, siyasi, dini işlevlerin bir arada toplandığı önemli bir merkezdi.

KÜLTÜR - SANAT

İzmir Atatürk Evi Müzesi, Kurtuluş Savaşı’ndan Cumhuriyet’e uzanan tarihi bir yolculuğun izlerini taşıyor.

KÜLTÜR - SANAT

Türkiye, zengin kültürel mirası ve tarihi dokusuyla dünya çapında tanınıyor. Bu mirası keşfetmek isteyenler için Müzekart, adeta bir anahtar işlevi...

KÜLTÜR - SANAT

Türkiye’nin 2024 Oscar adaylığı için Zeki Demirkubuz’un yönettiği 'Hayat' filmi seçildi. Bakanlık, filmi desteklediklerini belirterek başarılar diledi.

KÜLTÜR - SANAT

Arkadaş ortamında vizyonunuzu belli edecek, hiç duyulmadık bilgilerle havanıza hava katacak şaşırtıcı bilgilerle karşınızdayız.

Yandex.Metrica