Aydın'da üretilen kestane şekeri, Japonya başta olmak üzere dünya pazarlarında büyük talep görüyor. Nazilli'den yapılan yıllık ihracat, kalitesiyle dikkat çekiyor.
Kaz Dağları'nın kuzeyinde yer alan Mekere bölgesinde kestane sezonu başladı. Vatandaşlar, kestaneleri toplamak için doğaya akın etti ve sıcak havada...
Kış mevsimi denildiğinde akla gelen ilk lezzetlerden biri de kestane.
Isparta'nın Yenice Mahallesi'nde, 800 yıllık kestane ağaçlarından elde edilen rekolte bu yıl 10 tonu bulması bekleniyor. Yerli halk, hasat döneminde...
İzmir'de başlatılan "Kestaneye Organik Bakıyoruz Projesi" kapsamında Ödemiş'te yapılan organik kestane üretiminde ilk hasat gerçekleşti.
İzmir Ödemiş'te kestane hasadı başladı; üreticiler yüksek rekolte ve kalite bekliyor.
Aydın Ticaret Borsası, Arnavutluk heyeti ve FAO Türkiye temsilcilerini ağırlayarak, kestane üretimi ve ihracatında iş birliği fırsatları üzerine önemli görüşmeler...