İzmir'in Kurtuluşu Haberleri

İzmir'in Kurtuluşu haberleri ve güncel İzmir'in Kurtuluşu gelişmeleri, İzmir'in Kurtuluşu ile ilgili tüm video, İzmir'in Kurtuluşu fotoğrafları ve İzmir'in Kurtuluşu haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR EKSPRES

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği, İzmir'in kurtuluşunun 102. yıldönümünde Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak saygı duruşunda bulundu.

İZMİR EKSPRES

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir'in kurtuluşunun 102. yılını sosyal medya videolu mesajla kutladı, zaferin önemini vurguladı.

İZMİR EKSPRES

102. Yıl Zafer Yürüyüşü etkinlikleri nedeniyle bazı yollarda trafik düzenlemeleri yapıldı. Ayrıntılar haberimizde. İşte Zafer Yürüyüşü için kapalı olacak yollar!

İZMİR EKSPRES

İzmir'in Kurtuluşu nedeniyle, yapılacak etkinlikler dahilinde trafikte düzenlemeler yapıldı. Yol kullanıcılarının dikkatine!

İZMİR EKSPRES

9 Eylül 1922, İzmir'in kurtuluşunu ve Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesini simgeliyor. ESİAD, geçmişe sahip çıkarak geleceğe kararlılıkla ilerliyor.

İZMİR EKSPRES

İzmir'in kurtuluşunun 102. yılı, zafer yürüyüşü, konserler ve törenlerle coşkuyla kutlanacak. Etkinlikler, 9 Eylül’de şehri şenlendirecek.

İZMİR EKSPRES

9 Eylül 2024, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde, şehir Türkiye’nin bağımsızlık ve kalkınma mücadelesinin simgesi olarak anıldı.

Yandex.Metrica