İzmir’in Kurtuluşu'nun yıldönümünü kutlamak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında önemli trafik düzenlemeleri yapılacak. 9 Eylül 2024 tarihinde, gece saat 00.00'dan itibaren İzmir'in merkezindeki Atatürk Caddesi (1. Kordon) taşıt trafiğine kapatılacak. Bu düzenleme, etkinliklerin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla alınmış bir tedbir. 

Öğretmenlerin itirazı demir kapıyı açtırdı: 'Sağlıklı eğitim, güvenli okul' Öğretmenlerin itirazı demir kapıyı açtırdı: 'Sağlıklı eğitim, güvenli okul'

Sürücülere alternatif güzergah önerisi 

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde, 1476/1 Sokak’tan Konak Pier’e kadar uzanan Atatürk Caddesi (1. Kordon), gece saat 00.00 itibariyle gün boyunca taşıt trafiğine kapalı olacak. Bu güzergâhta yapılacak düzenlemeler, etkinliklerin düzenlenmesini ve güvenliğini sağlamak amacıyla alındı. Yol kullanıcılarının bu tarihte alternatif güzergahları kullanmaları önemle tavsiye ediliyor.

Whatsapp Image 2024 09 08 At 17.09.31

Yetkili birimler, bu değişikliklerin etkinliklerin güvenli ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli olduğunu belirtti. Vatandaşların, etkinlik programlarına ve trafik düzenlemelerine uyum göstermesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ