İbrahim Reisi Haberleri

İbrahim Reisi haberleri ve güncel İbrahim Reisi gelişmeleri, İbrahim Reisi ile ilgili tüm video, İbrahim Reisi fotoğrafları ve İbrahim Reisi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR EKSPRES

İzmir'de yaşayan İranlılar, ülkelerindeki 14. Dönem Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Bank Mellat İzmir Şubesi'nde kurulan sandıkta oy kullandı.

TÜRKİYE

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) bugün, İran'ın 14. Dönem Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için özel bir sandık kuruldu. Sabah saatlerinde başlayan...

DÜNYA

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasındaki dokuzuncu yolcu kafaları karıştırdı.

POLİTİKA

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve diğer yetkililerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi sonrasında düzenlenen cenaze törenleri devam ediyor.

DÜNYA

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi sonrası İran’da siyasi geleceğe dair belirsizlikler ve beklentiler artıyor.

POLİTİKA

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki üst düzey yetkililer için Tahran'da cenaze töreni düzenlendi.

DÜNYA

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter pilotunun ABD’li olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

POLİTİKA

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve beraberindeki heyet için Tebriz'de tören düzenleniyor.

DÜNYA

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi helikopter kazasında yaşamını yitirdi. Reisi'nin ölmeden önceki son görüntülerine ulaşıldı.

DÜNYA

İran'da Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin yer aldığı helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, İran'ın lideri İbrahim Reisi kimdir?

DÜNYA

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi helikopter kazasında yaşamını yitirdi. Kazada İsrail İstihbarat Ajansı Mossad'ın parmağı olduğu düşünülüyor.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasının ardından taziye mesajı paylaştı

Yandex.Metrica