Burhaniye Haberleri

Burhaniye haberleri ve güncel Burhaniye gelişmeleri, Burhaniye ile ilgili tüm video, Burhaniye fotoğrafları ve Burhaniye haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


BALIKESİR

Burhaniye'de, ihtiyaç sahiplerine gıda ve kırtasiye yardımı ulaştırmak için başlatılan askıda uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Ören Meydanı'nda yiyecek servisi...

YEREL YÖNETİMLER

Balıkesir Aromaterapi Festivali, 4-7 Temmuz 2024’te Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç Belediyeleri iş birliğiyle düzenlenecek.

BALIKESİR

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenecek olan 5. Balıkesir Aromaterapi Festivali, 4-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ve "Tarih, Şifa, Kültür" temasını işleyecek.

GENEL
BALIKESİR

Burhaniye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu ve rahat bir bayram geçirebilmeleri için kapsamlı hazırlıklarını tamamladı.

BALIKESİR

Burhaniye ilçesinde, Geleneksel 8. Kızıklı Yağlı Güreşleri yapıldı. Kızıklı Güreş Arenası'nda yapılan güreşlerde Balıkesirli Ertuğrul Dağdeviren başpehlivan oldu.

BALIKESİR

Burhaniye'de düzenlenen geleneksel fotoğraf sergisi, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin muhteşem eserlerini görmek için fotoğraf tutkunlarını bekliyor.

BALIKESİR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde çevreci gruplar Ören plajında temizlik kampanyası düzenledi. Vatandaşları duyarlı olmaya çağıran çevreciler farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

ASAYİŞ

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki huzur operasyonları devam ediyor.

BALIKESİR

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye denetimleri sonucunda bazı iş yerlerinde ruhsat eksikleri tespit edildi. Esnafın iş birliği ve duyarlılığıyla birçok vatandaşın...

GENEL
BALIKESİR

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki çevreciler, düzenledikleri basın açıklamasıyla kıyıların halka kapatılmasına karşı olduklarını dile getirdİ

Yandex.Metrica