Ahmet vehbi bakırlıoğlu Haberleri

ahmet vehbi bakırlıoğlu haberleri ve güncel ahmet vehbi bakırlıoğlu gelişmeleri, ahmet vehbi bakırlıoğlu ile ilgili tüm video, ahmet vehbi bakırlıoğlu fotoğrafları ve ahmet vehbi bakırlıoğlu haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa'nın Akhisar ilçesindeki kurban pazarını ziyaret ederek emekliler ve hayvan üreticilerinin sorunlarını dinledi.

EKONOMİ

Ekonomik kriz derinleşirken, borçlar artıyor. Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, bireysel iflasların kaçınılmaz olduğunu belirtti.

POLİTİKA

CHP Manisa Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, kanun teklifi üzerine komisyonda önemli açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, iktidarın tasarruf genelgelerine uymadığını belirtti.

POLİTİKA

CHP'li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, son günlerde Türkiye'ye hızla giriş yapan sıcak paranın olası etkilerinin bu durumu ekonomik istikrarsızlığı artıracağını belirtti.

MANİSA

Kalemoğlu köylüleri, Nikel Kobalt A.Ş.’nin nikel madeni sondaj çalışmasına engel olmak ve ormanlarını için direniş gösteriyor

GENEL

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a zeytinyağı ihracatındaki yasakların kaldırılması çağrısı yaptı. Bakırlıoğlu, geçen yılın aynı...

Yandex.Metrica