19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haberleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haberleri ve güncel 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gelişmeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili tüm video, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı fotoğrafları ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EGE'DEN

Manisa'nın Kula, Alaşehir, Sarıgöl ve Selendi ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

EGE'DEN

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

EGE'DEN

Uşak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Festivali’nin açılışını gerçekleştirirken, Belediye Başkanı Özkan Yalım,...

EGE'DEN

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

EGE'DEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik Konserleri serisine Fatih Mahallesi'nde sürdürdü.

Yandex.Metrica