Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı programda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Ahmet Algün sahne aldı. Algün, seslendirdiği şarkı ve türkülerle izleyicilere bayram coşkusunu doyasıya yaşattı. Başkan Çavuşoğlu ve Ertemur’un Türk bayrakları eşliğinde 100. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı söylemeleri, etkinliğin coşkusunu doruğa çıkardı.

Başkanlardan Birlik Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, konuşmasında tüm halkın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, bu güzel geceyi düzenleyen Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti. Başkan Ertemur, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

“Önce Ben Değil, Biz”

17 Eylül 2024 Denizli hava durumu 17 Eylül 2024 Denizli hava durumu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaşlara teşekkür ederek, bu anlamlı haftanın güzelliğini tüm Denizli’ye yaymak istediklerini belirtti. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkarken "ben" demediklerini, "biz" dediklerini vurgulayan Çavuşoğlu, "Biz de onların evlatları olarak, kendimizi değil, bu memlekette yaşayan herkesin mutluluğu için ‘biz’ diyoruz" dedi. Başkan Çavuşoğlu, tüm hemşehrilerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, "Önce ben değil, biz diyebilen bir Denizli oluşturacağız. Hep beraber çok daha güzel günlerde buluşacağız" ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlediği Gençlik Konserleri, şehrin farklı noktalarında devam edecek. 

Editör: Simge Akbulut