Özel bir kahvaltı etkinliği düzenleyen belediye, bu anlamlı günü şehit yakınlarıyla bir araya gelerek kutladı. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, etkinlikte hazır bulunarak şehit anneleri, eşleri ve çocuklarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Işık, duygusal anlar yaşanan buluşmada şehit yakınlarının acılarını paylaşarak onların yanında olduklarını belirtti. “Bizim için çok değerlisiniz. Her zaman yanınızda olacağız. Anneler Günü’nüz kutlu olsun” diyerek duygularını ifade etti. Bu sözlerle şehit ailelerine olan desteğini bir kez daha vurgulayan Başkan Işık, onların her zaman yanlarında olacaklarını taahhüt etti.

Yalnız hissettirmedi

Gaziemir Belediyesi'nin düzenlediği bu özel etkinlik, şehit ailelerine verilen önemin ve saygının bir göstergesi olarak dikkat çekti. Başkan Ünal Işık'ın samimi yaklaşımı ve duyarlılığı, şehit ailelerinin yalnız olmadıklarını hissettirdi ve onlara moral verdi. 

İzmir Bornova'daki yangın büyüyor! Kundaklama mı var? İzmir Bornova'daki yangın büyüyor! Kundaklama mı var?

“Bu özel günde sizleri ağırlamaktan gurur duydum, mutlu oldum” diyen Başkan Ünal Işık,  “Sizler, en değerli varlıklarınızı, vatanımızın bağımsızlığı uğruna şehit verdiniz. Bugün özgür bir ülkede yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimiz vatan toprağına, sizler de bize emanetsiniz. Ne yapsak da sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Anneler Günü’nüz kutlu olsun. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN