Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere ve spora verdiği önem, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en temel değerlerinden biridir. Atatürk'ün ilham verici liderliği, genç nesillere ülke sevgisi, milli değerlere bağlılık ve çağdaş bir gelecek için gereken motivasyonu sağlamaktadır.

Eski zamanların oyunları: Türkiye’nin unutulmuş çocuk oyunları Eski zamanların oyunları: Türkiye’nin unutulmuş çocuk oyunları

Atatürk'ün ilkeleri ışığında: Gençlerimizin geleceği İçin kararlı çaba

Milas Belediyesi olarak, Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ve Cumhuriyet Halk Partisi değerlerine sıkı sıkıya bağlı olarak gençlerimizin bilgiye, özgürlüğe ve adalet duygusuna sahip bireyler olarak yetişmeleri için dün olduğu gibi bugün de elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.

Gençlerimizin geleceği için çalışıyoruz: Milas Belediyesi'nin taahhüdü

Ülkemizin dört bir yanında gençlerimizin coşkusuyla kutladığımız bu büyük bayram, birlik ve beraberliğimizi pekiştirirken, geleceğe umutla bakmamıza vesile olacaktır. Milas Belediyesi olarak, gençlerimizin her alanda başarılı olmaları için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edecek, onların isteklerini dikkate alarak projeler üreteceğiz.