Programa katılan aile, 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ın evden kaçtığını ifade ederek yardım talep etti. Ancak işler, genç Kaan'ın kayboluşunun ardındaki sebeplerin ortaya çıkmasıyla daha da karmaşık bir hal aldı.

Meryl Streep Cannes Film Festivali'nde gözyaşlarına boğuldu! Meryl Streep Cannes Film Festivali'nde gözyaşlarına boğuldu!

Çam'ın kendisini ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sevgili sanması ve bu yanılgıyla hareket etmesi, olayı daha da ilginç hale getirdi. Genç yaşına rağmen bu tuhaf davranışı sergileyen Kaan Çam'ın, sevgilisi olduğunu düşündüğü Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için Nişantaşı ve Şişli gibi İstanbul'un gözde semtlerinde dolaştığı belirlendi.

FARAH’I SEVGİLİSİ SANIYOR

Müslüm Gürses'in hayranı olduğu belirtilen Kaan Çam'ın ailesi, oğullarının ünlü şarkıcıya benzemek için saçını kestiğini ve kendisine bıyık yaptığını aktardı. 8 gün boyunca kayıp olan Kaan Çam'ın sevgilisini bulmak amacıyla Bursa'dan İstanbul'a geldiği öğrenildi. Ancak, Kaan'ı gören bir görgü tanığı, canlı yayına bağlanarak çocuğun Nişantaşı, Şişli ve Beşiktaş bölgelerinde dolaşarak kendisini oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olarak tanıttığını belirtti.

Görgü tanığı, Kaan'ın akıl sağlığından şüphe ettiğini ifade ederek, "Sakalını beyaza boyamış, bize Farah Zeynep Abdullah'ı gösterince kamera şakası yaptığını zannettik. 'Kız arkadaşım buralardan geçmiş' dedi" şeklinde konuştu. Sokaklarda dolaşarak Farah Zeynep Abdullah'ı arayan Kaan ise henüz bulunamadı.

Müge Anlı, canlı yayında Farah Zeynep Abdullah'a seslenerek,"Sanırım Farah'ın oynadığı Bergen filminden etkilenmiş. Çok dikkatli ol" uyarısı yaptı.

Muhabir: HABER MERKEZİ