Burhaniye'de "Orman Vatandır" etkinliğiyle fidan dikimi yapıldı Burhaniye'de "Orman Vatandır" etkinliğiyle fidan dikimi yapıldı

Bozdoğan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirerek, vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda yapabilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye ekipleri, bayramın manevi atmosferine yakışır şekilde mezarlıkları temizledi ve düzenledi.

Bozdoğan'da Bayram Temizliği Tamam (3)

Yabani otlar temizlendi, haşerelere karşı ilaçlama yapıldı

Gerçekleştirilen çalışmalarda, mezarlık alanlarındaki yabani otlar temizlendi, zararlı haşerelere karşı ilaçlama yapıldı ve hijyen sağlamak amacıyla kireçleme işlemi gerçekleştirildi. Ayrıca, mezarlık içindeki yollar düzenlendi, böylece ziyaretçilerin rahat bir şekilde dolaşabilmesi sağlandı.

Bozdoğan'da Bayram Temizliği Tamam (5)

Başkan Mustafa Galip Özel’den mesaj

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Bayramlar, sevdiklerimizi anmak ve manevi değerlerimizi yaşatmak için önemli günlerdir. Mezarlıklarımızın temiz ve düzenli olması, geçmişimize duyduğumuz saygının bir göstergesidir. Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramda gönül rahatlığıyla kabir ziyaretlerini yapabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. İlçemizin her köşesinde hizmet üretmeye ve Bozdoğan’ı daha güzel hale getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bozdoğan'da Bayram Temizliği Tamam (1)

Bozdoğan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalarla hemşehrilerinin daha temiz, düzenli ve yaşanabilir bir çevrede bayrama kavuşmasını sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: Bülten