Bornova Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlediği Gençlik Festivali, sevilen rock grubu Redd’in Cumhuriyet Meydanı’nda verdiği muhteşem konserle büyük bir coşkuya sahne oldu.

Gençlik Festivali Küçükpark Meydanı’nda Başladı

Festivalin açılışı, Bornova'da Küçükpark Meydanı’nda yapılan capoeira gösterisi ile yapıldı. Capoeira, izleyicilere hareketli ve enerjik anlar yaşatırken, etkinliklerin devamında sevilen rock grubu Redd sahne aldı. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konsere Bornova’nın yanı sıra İzmir’in dört bir yanından binlerce genç katıldı. Gençler, Redd’in sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

Doğan Duru’dan Teşekkür

Redd grubunun solisti Doğan Duru, “Bu hafta gençlerin haftası ve böylesine anlamlı bir festivalde üniversite kenti Bornova’da olmak çok güzel” diyerek, Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Ömer Eşki’ye teşekkür etti. Duru, sahnede gençlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Festival Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gençlik Festivali, bugün yine Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda aerobik ve taekwondo gösterileriyle devam edecek. Festivalin finali ise 18 Mayıs akşamı yapılacak büyük kortej ile taçlanacak. Bornova-Bayraklı sınırından başlayacak olan kortej, Mustafa Kemal Caddesi’ni kırmızı-beyaz renklere boyayacak. Coşkulu yürüyüşün ardından kortej Bornova Cumhuriyet Meydanı’na ulaşacak ve Alternatif Rock Müzik Grubu Madrigal, muhteşem bir konserle gençlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Bornova’da Gençlik Haftası Coşkusu

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Festivali, sadece bir dizi etkinlik değil, aynı zamanda gençlerin enerjisini ve coşkusunu Bornova sokaklarına taşıyan bir şölen haline geldi. Başkan Ömer Eşki, gençlerin bayramını kutlayarak, “Bu etkinlikler, gençlerimizin sosyal hayatın içinde daha aktif rol almalarını sağlıyor. Bornova’da gençlerin enerjisini ve coşkusunu hissetmek bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Karşıyaka’nın yeşil cenneti | Yamanlar Gençlik Merkezi Karşıyaka’nın yeşil cenneti | Yamanlar Gençlik Merkezi

Bornova’daki 19 Mayıs coşkusu, gençlik ateşiyle yanmaya devam ediyor ve festival süresince düzenlenen çeşitli etkinliklerle gençlere unutulmaz anlar yaşatmayı sürdürüyor.

Editör: Sedef Didem Ezme