Bakan Güler: Şehit yakınları ve gazilerin atamaları yapılacak Bakan Güler: Şehit yakınları ve gazilerin atamaları yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre:

  • Irak Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyet Büyükelçiliği'ne Atama: 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri uyarınca, Irak ile İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Anıl Bora İnan, Irak Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne atanmıştır.

  • Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Vergi Başmüfettişliklerine Atamalar: Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine, Abdurrahman Sağlam, Ayşe Savan Özkurt, Gökhan Yıldız, Sevim Aslan Erkan ve Fatih Dündar atanmıştır.

Görevden Alınanlar:

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Görevden Alma: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Destek Hizmetleri Daire Başkanı Musa Turhan görevden alınmıştır. Turhan'ın yerine Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'na Enver Verep atanmıştır.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Görevden Alma: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Çalışma Genel Yardımcısı Hakkı Şekerbay görevden alınmıştır.

Editör: Nurican ALBAYRAK