E.Ö., cinayeti "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım" diyerek itiraf etti.

Akman'ın ailesi iddiayı reddediyor

Akman'ın ailesi ise E.Ö.'nün iddiasını reddederek, oğullarının E.Ö. veya yakınlarıyla tanışmadığını ve aynı binaya sipariş götürmek dışında bir bağlarının olmadığını savunuyor.

Görgü tanığı olayı doğruluyor

Olayı gören bir görgü tanığı da Akman'ın E.Ö. tarafından bıçaklandığını doğruladı. Tanık, E.Ö.'nün Akman'ı bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtığını söyledi.

E.Ö.'nün suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı

Tutuklanan E.Ö.'nün "kasten yaralama" ve "tehdit"ten 6 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi.

Olay kamera görüntülerine yansıdı

Olayda yaşananlar bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde Akman'ın vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle motosikletinin üzerine düştüğü görülüyor.

Cinayetin sebebi hala tam olarak bilinmiyor

E.Ö.'nün cinayeti itiraf etmesine rağmen, cinayetin tam olarak nasıl ve neden gerçekleştiği hala tam olarak bilinmiyor. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İzmir’de taksiciye kaldırım taşıyla saldırmıştı | Sanığın cezası belli oldu İzmir’de taksiciye kaldırım taşıyla saldırmıştı | Sanığın cezası belli oldu

Ata Emre Akman'ın ailesi adalete güveniyor

Akman'ın ailesi, oğullarının katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor. Aile, adalete güvendiklerini ve oğullarının cinayetinin aydınlatılacağına inandıklarını belirtiyor.

Kaynak: Haber Merkezi